Romana Dang Van sa v tichosti vydala tesne pred pôrodom: Aha, aká bola krásna nevesta!

Predstaviteľka stredoškoláčky Danice zo seriálu Nový život sa v polovici januára fanúšikom pochválila, že pod srdcom nosí svoje prvé dieťatko. Tesne pred pôrodom však stihla vo svojom živote zmeniť ďalšiu vec. S dlhoročným partnerom sa totiž v tichosti zosobášili!

Herečka Romana Dang Van je divákom JOJky známa najmä z obľúbeného seriálu Nový život, v ktorom stvárňuje gymnazistku Danicu. Hoci na televíznych obrazovkách hrá tínedžerku, v skutočnosti má 29 rokov a pracovné povinnosti už čochvíľa vymení za tie mamičkovské. Tmavovláska sa totiž v polovici januára na sociálnej sieti pochválila tou najkrajšou novinkou, akú žena môže mať. „Budeme traja,“ napísala Romana k fotke, na ktorej pózuje so svojím snúbencom Braňom Polákom držiac detské ponožky.

Skôr než sa však tmavovláska stane maminou, vo svojom živote zmenila ďalšiu dôležitú vec. S dlhoročným partnerom si totiž v tichosti povedali svoje sladké áno. Dokazuje to svadobná fotografia, ktorou sa Romana pochválila svojím fanúšikom na sociálnej sieti. „Navždy,“ napísala čerstvo vydatá pani k snímke, na ktorej si mladomanželia dávajú svoj prvý bozk.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Romana Dang Van (@romana.dang.van)

Svadbu snúbenci plánovali už dlhší čas, no pandémia ich plány prekazila. Romana totiž túžila po veľkom a honosnom sobáši. Však sa vydávam len raz, takže by som to chcela poriadne osláviť. Vo Vietname, odkiaľ pochádza môj otec, majú na svadbe obvykle aj dvetisíc ľudí, a to je jedna z tých menších,“ povedala pred časom herečka. Pre pandemické opatrenia sa však musela zmieriť so skromným obradom. Ten však nijakým spôsobom neubral na ich šťastí. Práve naopak. Prvorodené dieťatko privítajú už ako manželia. Pozeráme dievčenské vecičky, takže budeme mať babinec. Meno ale nevieme vybrať. Máme nejakých päť – šesť mien a stále sa motáme. Každý deň sa inak zobudíme,“ dodala so smiechom. Čerstvým mladomanželom srdečne blahoželáme!

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!