Radostná správa z Paneláku: Inči je tehotná!

Umelé oplodnenie sa podarilo, Inči a Jogi budú mať dieťa.

Konečne tehotná! Inči s Jogim sa o dieťa pokúšali dlhý čas, kým zistili, že bez pomoci modernej medicíny sa z potomka radovať nebudú. Problémové boli Jogiho pomalé spermie, no umelé oplodnenie všetky ich starosti vyriešilo. Dni plné náročných Inčiných nálad sa končia a u rodiny Cinegeho konečne nastáva veselie! Jedinou nešťastnou však ostáva Inči, prečo?

Ingrid je v poslednej dobe čoraz viac podráždená z jej nevlastnej dcéry Bašky a kedykoľvek Jogi vysloví toto meno, Inči je vo vývrtke. Navyše od manžela nedostáva toľko pozornosti, koľko by si predstavovala a ďaleko tak nie je ani od témy rozvod.

Baška si z Inči ťažkú hlavu nerobí, problém má však s Michalom. Započula totiž jeho rozhovor s Betkou, v ktorom ju presviedča, že sa mu Baška vôbec nepáči. Opatrovateľku malej Mišky to zamrzelo. Aký bude jej najbližší rozhovor s Bajzom? Nataly požiadala svoju mamu, aby prostredníctvom otca a jeho kontaktov zistila, čo sa vlastnej okolo Marcela deje. Slušní majú u Angie veľkú sekeru. Stano zistil, že od augusta nezaplatili ani jeden mesiac nájomné...

Nenechajte si ujsť 1063. diel Paneláku s názvom Mama preberá velenie v utorok o 20:20 na Jojke!