Netradičná svadba v Paneláku: Pozrite sa, ako prebiehalo exkluzívne fotenie!

Hercov sme obliekli do svadobných odevov len pre vás.

Fanúšikovia Paneláku vedia, že už niekoľko týždňov sa chystá poriadne netradičná svadba. Lesbička, ktorá sa bojí sociálky a odobratia adoptovaných detí sa vydá za Francúza, ktorý chce získať slovenské občianstvo. S herečkou Andreou Karnasovou a hercom Sylvainom Machacom, ktorý stvárňujú nevestu a ženícha, sme pred pár dňami absolvovali exkluzívne svadobné fotenie. Celohodvábne šaty inšpirované antickým štýlomtmavomodrý zamatový žaket hercom zapožičala módna návrhárka Petra Poórová.Vyrobiť tieto šaty trvalo asi týždeň vrátane modelácie, strihania a realizácie. Sú celohodvábne. Sylvainov žaket je realizácia z minuloročnej kolekcie Happy Dreamer a je celozamatový. Tá práca trvala asi dva týždne,“ prezradila talentovaná návrhárka, ktorá na viaceré spoločenské podujatia obliekla napríklad moderátorku Luciu Barmošovú.

O dokonalý vzhľad nevesty a ženícha na svadobných fotografiách sa postarala šikovná maskérka Lucia Sládečková, ktorú môžu diváci televízie JOJ poznať napríklad zo šou Nákupné maniačky či z líčenia s Top Starom. „Bolo to veľmi jednoduché, pretože Andrejkina pleť je výborná. Čo sa týka vlasov, tak tie má fenomenálne. Z hercom nebol tiež žiadny problém,“ povedala Lucia, ktorá v líčení preferuje retro štýl, aký malo aj svadobné líčenie seriálovej Denisy. Tá na fotení žiarila a rozdávala úsmevy na všetky strany. „Tým, že tieto šaty sa nevolajú svadobná torta, ale sú naozaj krásne, tak je to perfektné. Ani som si to neuvedomila. A tým, že je to „akože“, sme si to užili, bola to sranda a naozaj sa v tých šatách cítim perfektne,“ zhodnotila Karnasová.

Pozrite si priložené video a uvidíte, ako prebiehalo svadobné fotenie. Už zajtra vám len na joj.sk prinesieme exkluzívne svadobné fotografie!