Tvár Biby Ondrejkovej sa v poslednom čase nápadne zmenila: Sú za tým plastiky?

Takáto je pravda.

Obľúbená herečka a moderátorka Ranných novín Bibiana Ondrejková srší optimizmom všade, kam príde. Jej poznávacím znamením je široký úsmev na tvári, dobrá nálada a žiadne známky únavy, a to dokonca aj o 6:15 skoro ráno, kedy prvá spravodajská relácia dňa štartuje. Čo sa za tým skrýva? Pravda je oveľa jednoduchšia, než sa možno zdá.

Ranné noviny - Bruno Ciberej a Bibiana Ondrejková Ranné noviny - Bruno Ciberej a Bibiana Ondrejková Zdroj: joj.sk

​Mnohí diváci si totiž navyše všimli, že moderátorkina tvár sa v poslednom čase akosi zmenila a údajne sa na seba v porovnaní s fotkami z minulosti príliš nepodobá. ,,Všimli ste si to aj vy? Bibiana má akýsi iný nos a ústa," napísal jeden z divákov Ranných novín. S podobnými reakciami sa pritom tvár Ranných novín stretáva aj vo svojom okolí, takže rozhodne nie je prekvapená. Mne to povedal môj kolega v rádiu, keď som prišla z Ranných novín, tak sa ma spýtal: Ty si vysielala dnes? Veď sa na mňa pozri, nevidíš? Takže áno, zmenila som sa v tvári na televíznych obrazovkách, lebo máme fantastické maskérky a ja sa vždy ráno, napriek skorým ranným hodinám, teším na ich „dotykoterapiu“, prezradila nám svoje tajomstvo Bibiana.

„Pravda je taká, že sa o seba starám, stará sa o mňa aj odborníčka, pani doktorka Majka Brozmanová. Neaplikujem na seba žiadne invazívne zákroky,“ poprela Biba akékoľvek plastiky. Mamine slová navyše potvrdila aj dcéra Bibka: „Nie, žiadne plastiky, nič, ja ju niekedy maľujem a podobne, lebo ma to baví, ale tie maskérky sú tiež super...“ Pravdou je teda najmä to, že Biba žiari na obraze najmä vďaka svojmu nekonečnému optimizmu a radosti zo života, ktoré rozdáva hneď zrána na celé Slovensko.

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň o 6:15 na JOJke!