Syn Thomasa Puskailera rastie ako z vody: Z bábätka je už veľký chlapček!

Thomas momentálne prežíva krásne obdobie, pretože už viac ako jeden rok je otcom. Radosť mu robí rozkošný syn, ktorý dostal zaujímavé meno Noah. Chlapček má veľké modré oči a úsmev, ktorý si získa každého.

​Obľúbený spevák Thomas Puskailer je už niekoľko mesiacov hrdým otcom. Svojmu prvému potomkovi dali rodičia netradičné meno Noah. Thomas sa na rodičovstvo veľmi tešil a v súčasnosti si synčeka užíva plnými dúškami,,Je to neskutočný pocit, čo som ešte nikdy nezažil. Život má naozaj nový význam,“ prezradil spevák. Malý Noah rastie ako z vody a v januári oslávil jeden rok. Veľké modré oči, blond vlasy a dokonalý úsmev si vás okamžite získa. Puskailer má zo synčeka obrovskú radosť a neustále zásobuje fanúšikov na sociálnej sieti mnohými fotografiami s rozkošnou rodinkou.

​Spevákovi sa naozaj veľmi darí. Za posledný polrok stíha byť vzorným otcom, moderátorom Ranných novín, ale aj divadelným a muzikálovým hercom. Ako ochranca prírody odohral mnoho ekologicky zameraných koncertov pre školy, ale aj vlastné koncertné turné "NAŽIVO TOUR" po celom Slovensku. Thomas miluje svoju prácu a všetko do čoho sa pustí, robí s veľkou radosťou.

https://www.instagram.com/p/BsdyYLLnWxA/

Sledujte Ranné noviny od pondelka do piatku o 6:15 hod. na JOJke!