Je tam podoba? Erika Barkolová ukázala na rodinnej FOTO svojho otca!

​Moderátorka a redaktorka Erika Barkolová neprestáva vo veku 42 rokov udivovať sexepílom a zvodnou postavičkou. Keďže s figúrou rozhodne nemá starosti, plavková sezóna pre ňu nie je žiadnym strašiakom.

Moderátorka a redaktorka Erika Barkolová, ktorá je v JOJke dlhé roky varená-pečená, sa aktuálne pýši vypracovaným a štíhlym telom. Za to vďačí najmä relácii Reštart, do ktorej sa pred vyše rokom prihlásila. Postavičku ako modelka totiž nemala vždy. Vo svojom veku 42 rokov tak neprestáva udivovať sexepílom a zvodnou postavičkou na každom kroku. Nedávno sa napríklad vybrala so svojimi rodičmi Eduardom Šajdom a Elenou Šajdovou na dovolenku na Cyprus. Z rodinnej dovolenky pridala na svoj Instagram aj krásnu fotku s mamou a otcom: „ K tejto fotke by som mohla pripísať, prežila som celý týždeň s rodičmi na dovolenke, ale ja som ho fakt prežila. Kvalitne, famózne, úžasne a hlavne spolu.“ Na rodinnom zábere je okrem iného vidieť, že rovnako skvelú figúru ako Erika, má aj jej mamina, ktorá má pritom už po 60-ke. Pravdou však je, že nemenej sympatický ako tieto dve dámy, je aj otec Eduard. Už je tak jasné, po kom Erika zdedila také kvalitné gény.  

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň o 6:15 na JOJke!

​VIDEO - Erika Barkolová, Eduard Šajda, Elena Šajdová si v relácii Všetko čo mám rád zaspievali pesničku Tam u nebeských bran