Nevraživosť a závisť? Aké sú vzťahy medzi moderátormi Ranných novín mimo kamier?

Ranné noviny nás budia každé ráno na obrazovkách JOJky už rok a pol. Vďaka skvelej atmosfére a nálade, ktorá panuje medzi moderátormi, je dobrú energiu cítiť aj na diváckych obrazovkách. Môže za to fakt, že moderátori sa jednoducho na nič nehrajú.

Už viac ako rok patria k vášmu rannému vstávaniu. Reč je o prvej spravodajskej relácii dňa Ranné noviny, ktorú pre vás vysielame na JOJke už od marca 2018. Hneď zrána prinášajú tie najdôležitejšie správy nielen z domova a zahraničia, ale aj zo sveta šoubiznisu a, samozrejme, nechýba ani predpoveď počasia. Od ostatných spravodajských relácií sa však Ranné noviny odlišujú najmä tým, že ich koncept je oveľa uvoľnenejší než pri večernom spravodajstve. 

​Moderátori sú tak ešte viac sami sebou a ukazujú aj veľkú časť svojho ja. Klape to však medzi nimi aj v zákulisí? "Nie je to tak, ideme spolu niekedy aj na raňajky, bavíme sa o životoch, vieme o sebe veľa a to je super. Asi preto je to stále lepšie a lepšie, lebo vieme o sebe viac a viac," prezradila moderátorka Alena Stračiaková. Aj podľa moderátorky šoubizu Eriky Barkolovej všetko klape tak, ako má vďaka tomu, že nikto sa na nič nehrá a všetci sú sami sebou. Preto majú všetci moderátori vzájomne super energiu a v momente, keď jeden z nich na niečo myslí, ten druhý to automaticky často zaňho dopovie. Tomu sa povie synchronizácia. Ranné noviny sú jednoducho jedna veľká rodina, ktorá každému divákovi správne naštartuje nový deň. 

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň od 6:15 na JOJke!