Nečakaná nehoda v priamom prenose: Takto vtipne si poradili moderátori s rozliatym čajom!

Aj majster tesár sa občas utne a tak sa stane, že i profesionáli rokmi ostrieľaní praxou sa dostanú z času na čas do situácie, ktorá síce nie je nevídaná, ale dokáže prekvapiť či zaskočiť. Stalo sa to aj obľúbenej meteorologičke Miriam Jarošovej, ktorá sa razom stala terčom vtipných poznámok svojich kolegov.

Prvú spravodajskú reláciu dňa Ranné noviny vysielame už vyše dva roky, no to, čo sa stalo pred pár dňami, sme ešte nezažili. Naši moderátori majú počas vysielania na televíznom stole už od začiatku aj vlastné hrnčeky s kávou či čajom. Doteraz sa však ani raz nestala žiadna nehoda, pri ktorej by niekto čo i len trochu kúsok svojho obľúbeného nápoja rozlial. To sa však vo štvrtok definitívne zmenilo. Počas rubriky historický kalendár sa totiž zapíše do histórie aj ďalšia udalosť. Okrem toho, že sa v tento deň v roku 1889 narodil anglický herec a režisér Sir Charles Chaplin či v roku 1969 začala svoje účinkovanie Štátna filharmónia Košice, meteorologičke Mirke Jarošovej sa podarilo takisto čosi prelomové. Počas moderátorského vstupu Doda a Ali totiž nečakane rozliala po celom stole čaj.

Mirke sa napokon podarilo rozliaty čaj upratať Mirke sa napokon podarilo rozliaty čaj upratať Zdroj: TV JOJ

​Duchaprítomní moderátori na to okamžite nadviazali a okamžite nadviazali na túto udalosť, ktorá sa okamžite zapísala do histórie Ranných novín. Najprv si síce robili žarty a chceli prerušiť nakrúcanie, no vzápätí si upravili historický kalendár do vlastnej podoby. "16. apríla 2020 vyliala Miriam kávu v Ranných novinách," vtipne poznamenal Dodo. Moderátori pokračovali ďalej v odľahčenej verzii historického kalendára, zatiaľ čo Mirka upratovala rozliaty čaj. Po asi štyroch minútach sa jej to napokon aj podarilo. Celú vtipnú situáciu si môžete pozrieť vo videu HORE!

Začnite svoj deň zvesela s Rannými novinami od 6:15 na JOJke!