Bibiana Ondrejková prišla o balík peňazí! Neuveríte, u koho jej eurá skončili!

Moderátorka Ranných novín Bibiana Ondrejková holduje hazardu. To na ňu nabonzovali jej vlastné dcéry. Ako je to naozaj?

Bibiana Ondrejková je mamou dvoch tínedžeriek. Tie na moderátorku nabonzovali aj to, čo len málokto tuší. Gréta prezradila, s čím im mama pomáha. "Veľmi sa zíde, napríklad pri súťažiach ako je Hviezdoslavov Kubín, pretože nám pomáha s intonáciou a prejavom. Je super, je s ňou veľmi veľa srandy," prezradila. Na mamu nabonzovala aj dcéra Bibiana. "Je super parťáčka. Hráme spolu nonstop karty, dokonca aj o peniaze, cvičíme, beháme, čítame. Teraz nás núti čítať knižku o šťastí a musíme si aj písať denník, napríklad za čo sme vďační," upresňuje.

​Herečka a moderátorka Bibiana Ondrejková potvrdila, že s dcérami hrá karty o peniaze. "Neviem, či by som s tým nemala prestať, lebo síce hráme s centami, ale v posledných dňoch som prehrala pekný balík peňazí, doslova desiatky eur," upresnila. Karty s dcérami ju síce bavia, ale herečka je proti akýmkoľvek závislostiam.

Keďže aj Bibianine dcéry sú v posledných týždňoch doma, trávia čas spoločne. "Napríklad sme sa dali na spev. Hodiny spevu sme doteraz odkladali. Naučila som ich vyšívať, ako to kedysi naučila moja babička mňa. Naučili sme sa tiež piecť kváskový chlebík a ešte ich chcem naučiť žehliť," prezradila herečka, ako si vypĺňajú voľné chvíle. A čo ešte spolu robia? To sa dozviete vo videu HORE.

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň o 6:15 hod. na JOJke!