Martina Štefánková z Ranných novín radikálne zmenila imidž: Wau, je z nej poriadna kočka!

Sympatickú blondínku poznajú diváci televízie JOJ ako reportérku z Top Staru, ale aj ako moderátorku sekcie šoubiznis v obľúbených Ranných novinách. Martina sa po dlhej dobe odhodlala k vytúženej zmene imidžu a pýši sa tak novým účesom. A ten jej nesmierne svedčí!

Martina Štefánková pôsobí ako reportérka v šoubiznisovej relácii Top Star už niekoľko rokov. Po čase začala pracovať aj ako moderátorka v obľúbených Ranných novinách, kde sa venuje taktiež šoubiznisu. Príjemný prejav, široký úsmev a prirodzene krásna tvár spôsobujú, že si spomedzi divákov získava čoraz viac fanúšikov. Tých pred pár dňami milo prekvapila radikálnou zmenou imidžu, ktorou sa pochválila na sociálnej sieti.

Sympatická kráska si totiž dala ostrihať ofinu. Ako nám prezradila, na túto zmenu sa už nejaký ten piatok odhodlávala. „Chcela som nejakú zmenu a práve po ofine som už dlhší čas túžila. Tak som nabrala odvahu a odhodlala som sa k činu. Som veľmi spokojná, že som sa takto rozhodla. Je to príjemná zmena,“ povedala pre joj.sk. Šik ofina pôsobí s jej rozkošnými pehami na tvári veľmi sviežo, dievčensky a už na prvý pohľad je jasné, že k dokonalému výzoru nepotrebuje ani vrstvy mejkapu a šminiek. Čo poviete?

Sledujte obľúbené Ranné noviny každý pracovný deň od 6:15 na JOJke!