Moderátori Ranných novín o Vianociach: Aký najkrajší darček dostali?

Vianoce sa už blížia a na ne sa teší každý. Vyspovedali sme našich kolegov z Ranných novín a dozvedeli sme sa, aký najkrajší darček dostali. Čo myslíte, čo to bolo?

​Najkrajšie sviatky roka sa už nezadržateľne blížia. Vianoce už doslova klopú na dvere. K nim neodmysliteľne patria aj darčeky. Moderátori Ranných novín prezradili, čo si oni našli pod stromčekom. "Žltú kačicu, veľkú asi meter a pol:) Keď som mala  8 rokov od môjho brata. Dnes si cením aj to, že sa kvôli mne dosť pleskol po vačku a odložil si na ňu z brigády. Nebola veľmi pekná, skôr smiešna a dosť nepraktická ale bola mojou najobľúbenejšou hračkou celé roky," bonzla moderátorka Alena Stračiaková. Jedinečné prekvapenia dostal aj moderátor Dodo Kuriľák. Prišlo však v lete. "Asi by som mal povedať mladšieho bračeka, ten sa ale narodil v máji. Takže to je plechová autodráha s autíčkami na kľúčik," zaspomínal si.

Čomu sa najviac tešil Bruno Ciberej? "Ako dieťa to bolo lego, nič iné som nikdy nechcel. Ako dospelý...nezávidím Santovi vybrať niečo pre mňa, lebo ak po niečom túžim, zvykol som si to darovať hneď, ako som mal ten pocit a teda Santa nemá veľký výber," dodal. A hoci sa veľmi snažila v pamäti zaloviť Bibiana Ondrejková, neprišla na žiaden konkrétny darček, ktorý by jej vyrazil dych. "Neviem, ktorý darček bol najkrajší. Zbožňujem darčeky. Dostávať aj dávať," konštatovala.

Sledujte Ranné noviny každý pracovný deň na JOJke!