Moderátor Ranných novín sa rozlúčil s divákmi: Odchod do zahraničia!

Jozef Dodo Kuriľák je divákom JOJky veľmi dobre známy ako moderátor Ranných novín, ktoré uvádza na našich obrazovkách takmer tri roky.  Teraz však všetkých šokoval dôležitým rozhodnutím. Odchod do zahraničia! Kto ho zastúpi?

Jozef Dodo Kuriľák je obľúbeným moderátorom Ranných novín, ktorý prebúdza našich divákov už od marca 2018. Jeho moderátorskou dvojičkou je Alena Stračiaková. Na moderátorských postoch sa striedajú s Brunom Ciberejom a Bibianou Ondrejkovou. Dodo sa však na istý čas z obrazoviek vytratí.


Moderátor Ranných novín to oznámil na instagramovom profile JOJky. „Želám vám aj naďalej príjemné sledovanie Ranných novín, aj keď istú dobu bezo mňa. Pretože som sa rozhodol využiť jednu príležitosť vycestovať na určitú dobu do zahraničia. Ale potom sa na vás budem tešiť,” povedal Kuriľák. Takto sa rozlúčil s divákmi televízie.

Kto ho ale počas jeho pobytu v zahraničí zastúpi? „V čase Dodovej neprítomnosti sa budú v Ranných novinách striedať Ján Mečiar a Ivan Janda,” prezradila hovorkyňa televízie Lucia Tuhelová.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jozef Kurilak (@jozef_dodo_kurilak)

Sledujte obľúbené Ranné noviny každý pracovný deň od 6:15 na JOJke!