Moderátorka Alena Stračiaková otvorene o materstve: V TÝCHTO slovách sa nájde množstvo žien!

Obľúbená moderátorka Ranných novín, Alena Stračiaková sa len nedávno stala hrdou mamičkou, keď sa jej koncom novembra narodila prvá dcérka. To, čo aktuálne prežíva, sa dá len ťažko opísať slovami!

Vždy perfektne naladená moderátorka Alena Stračiaková, ktorá je dlhodobo neoddeliteľnou súčasťou Ranných novín televízie JOJ, prežíva aktuálne jedno z najkrajších, no zároveň najnáročnejších období v živote. V rozhovore pre Top Star otvorene a s láskou porozprávala o prvých zážitkoch rodičovstva. „Je to niečo neuveriteľné. Toľko emócií sa na mňa naraz nakopilo. Už som sa veľa nasmiala, veľa si poplakala. Je to emócia, ktorá sa nedá preniesť, musíte si ju zažiť,“ opísala moderátorka svoje pocity v rozhovore.

Rodičovstvo je cesta plná lásky a nezabudnuteľných chvíľ, ale prináša so sebou aj množstvo skúšok. Výzvy spojené s úlohou rodiča, ako napríklad nedostatok spánku, moderátorku nevystrašili, ale naopak, motivujú ju ešte viac. „Viem, že tu musím byť pre toho človiečika. Že za to nemôže, že plače alebo chce každé dve hodiny jesť. Nápor tých emócií je šialený, ale aj keď sa nevyspím a nemám na seba toľko času, tak to stojí za to,“ povedala Alena slová, v ktorých sa určite nájdu aj iné mamičky.

Deficit spánku je ale malá časť toho, čo je súčasťou ich života. Malá dcérka je pre nich hotový zázrak. Aká je vlastne malá Eliška? „Ja si myslím, že je to dobrá baba. Už teraz ukazuje svoju povahu, keď sa jej niečo nepáči, tak to dá jasne najavo. Stále sa mračí, hoci sa začala už aj smiať, ale úsmevom šetrí. Keď už sa ale usmeje, tak to stojí za to,“ nadšene priznala Alenka v rozhovore pre Top Star.