Juraj Loj s novým imidžom! Sympatický herec prišiel o všetky svoje vlasy!

Sympatický herec Juraj Loj už zajtra zahviezdi v seriáli Slovania. Práve on bude bezvládne ležať na lúke. Vtedy však ešte bude mať vlasy...

​Juraj Loj stvárni neznámeho cudzinca Vlada, ktorého život vidí na vlásku. Hoci veľa nechýba, aby poslednýkrát vydýchol, predsa len sa mu pošťastí. Na lúke ho totiž nájde Draha, ktorej nedá, aby doráňaného, bezvládneho a na smrť zbitého muža nechala napospas osudu. Sympatická slečna sa ho ujme, dotiahne ho do dediny, v ktorej žije a začne sa oňho aj starať.

Pozornému oku diváka neujde, že Juraj Loj ležiaci na lúke má nielen doráňanú tvár, ale aj čierne vlasy. Neskôr však bude sympatický herec holohlavý. "Vzniklo to počas nakrúcania, pretože ja som nakrúcal film v Prahe, kde ma ostrihali a už sa to nedalo skĺbiť s týmto, tak tu sa vymyslela taká situácia, kedy ja prekazím istú oslavu a na margo toho ma ostrihajú," prezradil Juraj Loj. Nepôjde ani tak o oslavu, ako o rituál, kedy sa z chlapca stáva muž. "Počas toho rituálu chlapcov holia a tým, že som to prekazil, tak oholili aj mňa," dodal. Jeho tvár navyše zdobí aj jazva. Tá ale nie je prirodzená. Koľko trvá, kým mu ju šikovné maskérky spravia, to sa dozviete vo videu HORE.

Nenechajte si ujsť seriál Slovania už zajtra o 20:35 hod. na JOJke!