Lenka Čviriková - Hriadeľová

OTO 2011: Sošky majú svoju policu

Predpovedať výsledky ankety OTO 2011 Lenka Čviriková – Hriadeľová nechce. Športovým nadšencom je však nielen v práci, ale aj v súkromí.

Má ich päť a uchádza sa o šiesteho. Moderátorka Športu Lenka Čviriková -  Hriadeľová figuruje v ankete OTO medzi nominovanými v kategórii Osobnosť televízneho športu ako jediná žena. „Ako vidím svoje šance? To je otázka na našich televíznych divákov. Iba oni poznajú odpoveď,“ hovorí. Či dá mužom opäť na frak, predpovedať nechce. „Nevstupujem do ringu, takže  biť sa nejdem,“ podotkla s úsmevom.

Lenkin vzťah k športu je pozitívny nielen pre jej povolanie. Venuje sa mu aj vo voľnom čase. Sleduje ho odmalička. K športovým aktivitám ju priviedol otec. „Je lyžiarskym a plaveckým inštruktorom. Okrem týchto športov holdujem aj tenisu,“ prezrádza sympatická blondínka. Ostatné športy sleduje vždy, keď je to možné. „Je to predsa moja práca, ktorá ma nesmierne baví. Dúfam, že je to aj vidieť,“ objasňuje.

O držiteľoch sošiek v jednotlivých kategóriách sa rozhodne 9. marca. Lenka Čviriková – Hriadeľová už vie, kam by umiestnila aj tú ďalšiu. „Sošky majú v obývačke svoju celú policu,“ uzavrela sympatická „šporťáčka“ známa z obrazovky.