JOJ Šport prinesie na obrazovky nezabudnuteľný zážitok pre všetkých milovníkov koní!

JOJ Šport má v týchto dňoch pripravený pre divákov atraktívny program. S našimi kamerami sa pozrieme priamo na prestížny parkúrový Pohár národov, ktorý sa uskutoční v hlavnom meste Slovenska!

Do hlavného mesta Slovenska sa vracajú prestížne tímové súťaže v parkúre. Bratislavské Tyršovo nábrežie privíta v dňoch 19. až 22. mája parkúrový Pohár národov Európskej jazdeckej federácie. Hlavnými cieľmi organizátorov akcie je navrátiť jazdeckú tradíciu späť do Bratislavy. Podujatia sa zúčastnia jazdci a kone z celkovo jedenástich krajín. "Každý rok chceme na Slovensko priniesť v rámci športu niečo nové a zaujímavé. Minulý rok to bol L'Etape Slovakia by Tour de France. Myšlienkou bola realizácia na netradičnom mieste. Prvým miestom, ktoré nám pri sedení napadlo, bolo Tyršovo nábrežie. Toto podujatie je celosvetovo vždy na netradičných miestach. My sme si vybrali tento priestor, pretože si myslíme, že pre Bratislavu a Slovensko to môže byť reprezentatívne." uviedol svoj zámer hlavný organizátor podujatia Peter Pukalovič! 

Tradícia parkúrového skákania sa vracia do nášho hlavného mesta po piatich rokoch a na prestížnom podujatí uvidíte významné osobnosti tohto športu, ale aj majestátne kone za milióny eur. Na svoje si prídu aj bežní návštevníci podujatia. Okrem samotného závodu, je pripravený bohatý sprievodný program. Vstup pre milovníkov kvalitných pretekov je zadarmo. V bratislavskej kvalifikácii sa hrá o päť miesteniek do semifinále, ktoré sa odohrá od 30. júna do 3. júla v Budapešti! 

Nenechajte si ujsť Pohár národov na kanáli JOJ ŠPORT v piatok a v sobotu v priamych prenosoch! 

Tagy: JOJ ŠPORT