Lenka Čviriková - Hriadeľová

Hriadeľová reaguje na klamstvá bulváru: Z JOJky nikam nejdem!

Joj.sk uvádza klebety na pravú mieru.

Bulvárne médiá prišli so správou, že Lenka Čviriková – Hriadeľová, ktorá je tvárou športového spravodajstva TV JOJ dlhé roky, dostala „padáka“. Vraj sa už ďalej nebude objavovať na obrazovkách domovskej televízie JOJ GROUP. Dôvodom mal byť príchod nových posíl Pavla Bruchalu a Marianny Ďurianovej do televízie. Táto správa je však nepravdivá.

Dementovala ju samotná moderátorka aj vedenie televízie. ,,Spravodajská relácia Šport bude vysielaná aj naďalej na TV JOJ. Samozrejme rátame s Lenkou Čvirikovou – Hriadeľovou ako moderátorkou Športového spravodajstva aj naďalej," povedala vo svojom oficiálnom vyjadrení vedúca oddelenia PR JOJ GROUP Lucia Kulihová.

Svoje prekvapenie a rozčarovanie nad nepravdivými informáciami neskrývala po vydaní článku ani obľúbená moderátorka: „Šport by mal ostať na JOJke.“ Prípadným zmenám sa však nebráni a nebrala by ich ako „vyhadzov“ respektíve prejav nevďačnosti zo strany vedenia, ako o veci písal bulvár: Ak by sa vedenie televízie rozhodlo presunúť šport na PLUSku, rešpektovala by som toto rozhodnutie. Chcú všetko zlepšiť a zefektívniť. Dávam plnú dôveru vedeniu televízie JOJ, aj keby mala byť pravda to, že sa Športové spravodajstvo presúva na televíziu PLUS.“