Máte radi Petra Sagana? Príďte si pozrieť jedinečnú vernisáž Pocta šampiónovi!

Cyklistická hviezda na fotke, všade, kam sa len pozriete. Od 6. marca si môžete na vlastné oči pozrieť výstavu s názvom Peter Sagan - Pocta šampiónovi.

Zdroj: Tomáš Školník

​Peter Sagan je bezpochyby jedným z najväčších talentov svetovej cyklistiky súčasnosti. Na konte má víťazné etapy na všetkých Grand Tours. Opakovane sa stal aj športovcom roka a získal tiež titul majstra sveta v cestnej cyklistike. V januári 2023 fanúšikov nepotešil, keď oznámil koniec s cestnou cyklistikou, no potešil ich, pretože chce na tohtoročnej olympiáde štartovať na horskom bicykli. A potom ukončí svoju kariéru.

Keďže je Peter Sagan cyklistickou hviezdou, ktorá si zaslúži uznanie a obdiv, už o pár dní sa bude konať vernisáž s názvom Pocta šampiónovi. Od 6. marca o 18:00 hod. v bratislavskej Umelke budú vystavené fotografie zachytávajúce jeho kariéru. Okrem toho nebudú chýbať ani originálne zelené dresy, ktoré vyhral na Tour de France za celé tie roky. Vernisáž spolu s výstavou sú voľne dostupné verejnosti. Fotografie i dresy budú vystavené do 24. marca a tak sa môže prísť pozrieť každý fanúšik či zvedavec.

Príďte si aj vy pozrieť kariéru Petra Sagana zachytenú na jedinečných fotogafiách, ktoré budú vystavené od 6. marca v Umelke!