Seriál od tvorcov Prázdnin prichádza na JOJku: Pozrite si trailer Šťastnej rybky!

Ako dokáže zamávať so životom bežného človeka výhra desať miliónov eur? To si pravdepodobne väčšina z nás ani len nevie predstaviť. Seriál Šťastná rybka vám prinesie jeden z možných scenárov. Pozrite si trailer, ktorý si vás určite získa!

Seriál od tvorcov hitu Prázdniny prinesie divákom televízie JOJ množstvo pozitívnych rodinných momentov, ale aj humor, vďaka ktorému sa divák každý utorok večer o 20:35 dobre naladí. Už v samotnom traileri môžete vidieť, na čo sa môžete v seriáli tešiť. Hlavný hrdina, Dodo Hajdák, vyhrá v lotérii, no toto tajomstvo musí jeho rodina udržať pod kontrou a hlavne utajiť pred jeho milovanou manželkou!  

Zdroj: TV JOJ

V seriáli uvidíte výborných slovenských hercov. V hlavnej úlohe to bude Ľuboš Kostelný, ktorý sa tiež objavil v Prázdninách, ďalšie postavy stvárnia Zuzana Porubjaková, Kristína Greppelová či Marcel Ochránek. Z mladších sa predstaví Karolína Kubánková, ktorú si môžu diváci pamätať tiež zo seriálových Prázdnin. Zo staršej hereckej generácie hercov nebude chýba skvelý Dušan Jamrich či Ida Rapaičová! 

Pozrite si trailer a pripravte sa na Šťastnú rybku už teraz: 

Šťastná rybka prichádza na obrazovky televízie JOJ už 14. júna o 20:35. Pre používateľov JOJ Play je tu exkluzívne už 7. júna!