Zuzana Plačková kedysi zahviezdila v Súdnej sieni: Dnes sa na seba nemôže ani pozerať!

​Zuzana Plačková patrí už niekoľko rokov medzi stabilné tváre slovenského šoubiznisu a vždy vie, ako rozvíriť vody a šokovať. Pamätáte si však na jej herecké vystúpenie v Súdnej sieni?

Dlhé blond vlasy, tak trochu gýčové oblečenie a drzé vystupovanie. Tak Zuzana Plačková vstúpila do sveta šoubiznisu vďaka reality šou Hotel Paradise ešte v roku 2012. To je už minulosťou! Stačí sa pozrieť na jej fotky z minulosti a uvidíte, že playmate vyzerá stále lepšie a lepšie. Uvedomuje si to v súčasnosti aj samotná Zuzana, ktorá si pred mnohými rokmi zahrala okrem iného aj v Súdnej sieni. To, že jej vzhľad teraz vyzerá o poznanie lepšie, je viditeľné už z diaľky.

Zuzana Plačková v Súdnej sieni v roku 2012 Zuzana Plačková v Súdnej sieni v roku 2012 Zdroj: joj.sk

Z tuctovej blondínky, ktorá chce za každú cenu zaujať, sa časom stala sebavedomá žena udávajúca trendy na slovenskom Instagrame pre pol milióna fanúšikov. Samotná Zuzana pritom nedávno na svojom instagramovom profile zverejnila video, kde zbadala samú seba v staršej epizóde Súdnej siene z roku 2012. Vystupovala tam ako sokyňa podvedenej manželky, ktorú muž vymenil práve za túto výstrednú blondínkou. Keď však samotná Zuzana zbadala samú seba po rokoch v televízii, neverila vlastným očiam. ,,To jak som vyzerala…Ježišikriste…Katastrofa. Ten pocit, keď sa vidíš, ako si vyzerala kedysi.. normálne vtedy som mala také sebavedomie ako nikdy,“ svojsky okomentovala Zuzana svoje retro účinkovanie v Súdnej sieni. Čo poviete, je tam zmena? Musíme uznať, že rozhodne áno a k lepšiemu. Pozrite si vo videu HORE aj zábery z nakrúcania spomínanej epizódy Súdnej siene so Zuzanou.

​Súdna sieň pokračuje už od pondelka 15. apríla o 17:30 na JOJke!