Gurmáni zo Súdnej siene: Nad ich veľkonočnými špecialitami sa vám budú zbiehať sliny!

Obľúbení advokáti zo Súdnej siene sa s nami podelili o ich tradičné veľkonočné delikatesy. Inšpirujte sa nimi a navarte si počas sviatkov niečo chutné.

Na televíznych obrazovkách pôsobia uhladene, prísne a nekompromisne, no v súkromí sú to úplne iní ľudia. Reč je o známych tvárach, ktoré poznáme z obľúbenej relácie Súdna sieň. V súvislosti s blížiacimi sa veľkonočnými sviatkami sme ich vyspovedali a dozvedeli sme sa, že sú poriadni gurmáni. Počas Veľkej noci vyvárajú a pripravujú rôzne špeciality a lahôdky.

​U Renáty Názlerovej nesmie na stole chýbať dobrý, mäkký, ružový, šťavnatý rozbíf. Klasiky u Petry Palevičovej sú metrový koláč, cheesecake, šajtlavá polievka (z údeného mäsa), plnené vajíčka, zemiakový majonézový šalát a varená šunka. ,,Urobím zdravé ovsenobanánové guličky, nájdené na internete, ale vylepšené citrónovou šťavou, škoricou, kávou, brusnicami či hrozienkami a sezamom. Vydržia, sú pekné, chutné, zdravé a stačí ich malo," prezradila Janka Buršáková. Nuž, milí diváci dúfame, že ste sa inšpirovali a počas Veľkej noci si uvaríte i upečiete niečo naozaj veľmi dobré.