V Uhorčíkovi bude horúco: Zo zbojníckeho striptízu odpadne nielen grófka Somlónyi!

Najprv boli len Bojnickou umeleckou skupinou, no po príchode Juraja Jánošíka sa z nich stala zbojnícka družina. Reč je o hlavných hrdinoch nového komediálneho seriálu Uhorčík, ktorí začali lúpiť veľmi neplánovane. A, keď sa už do toho pustili, chceli, aby to malo noblesu!

Zbojnícka družina pod vedením Tomáša Uhorčíka sa jedného dňa rozhodla, že začne zbíjať. Lenže, také zbíjanie musí mať šmrnc a štýl. To nie je len prepadnúť koč, surovo obrať grófov o šperky a groše a stratiť sa v hlbinách lesa. Prepadnuté panstvo sa musí cítiť ohrozene, musí sa báť o život, ale zároveň musí mať z prepadu aj umelecký zážitok. Preto Uhorčík vymyslel skvelú stratégiu, ktorú s ostatnými zbojníkmi piloval dovtedy, kým nebola dokonalá. Keď sa už cítili dostatočne pripravení, prepadli koč s grófom a grófkou Somlónyi.

Súčasťou ich zbíjania bola aj kultúrna vložka zložená z muzikálového čísla Juraja Jánošíka, ale aj zo zbojníckeho striptízu. Práve klobúkový tanec v známych rytmoch dostal grófku Somlónyi na kolená a pri pohľade na vlniacich sa zbojníkov doslova zamdlievala. Ako sa však Uhorčíkovci popasujú s ďalšími prepadmi? Budú rovnako úspešní?

Zbojnícky striptíz nájdete vo videu:

Sledujte komediálny seriál Uhorčík už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Uhorčík