Na JOJku prichádza druhá séria Uhorčíka: Na čo sa môžete tešiť v nových častiach?

Komediálny seriál Uhorčík je ľahkou komédiou na zbojnícke výčiny a zároveň príjemným oddychom v náročnej dobe. V pokračovaní zábavnej slovenskej paródie zažije zbojnícka družina vzlety aj pády a hlavne nové vtipné dobrodružstvá.

V druhej sérii komediálneho seriálu Uhorčík sa máte rozhodne na čo tešiť! Z panského huncútstva, alebo jednoducho z rozmaru, si Gróf Šomlóni vymení funkciu s Jánošíkom a stáva sa novým zbojníckym kapitánom. Gróf Jánošík sa snaží zlapať zbojníkov, čo sa mu aj podarí a situácia končí na šibenici... alebo nekončí?

Do seriálu budú aj naďalej výrazne zakomponované prvky folklóru s autentickými ľudovými krojmi slovenských regiónov a kostýmami zbojníckej doby. Chýbať nebudú ani tanečné kreácie na rôzne hudobné žánre, epizódni, nielen hereckí hostia a vtipné prepájanie súčasnosti s minulosťou prostredníctvom satirických gagov o politike a spoločenskom dianí. Keď sa gróf stane zbojníckym kapitánom, skončí na šibenici ako Jánošík?

V pokračovaní zábavnej slovenskej paródie zažije zbojnícka družina vzlety aj pády a hlavne nové vtipné dobrodružstvá. A medzi hosťujúcimi hercami uvidíte okrem Ondreja Kandráča napríklad aj generálneho riaditeľa JOJky v historickom kroji.

Sledujte 2. sériu komediálneho seriálu Uhorčík už v sobotu po Talente o 22:10 na JOJke!

Tagy: Uhorčík