Uhorčík bude opäť plný nadupanej hudby: Ktorá zbojnícka skladba je vaša najobľúbenejšia?

Neodmysliteľnou súčasťou komediálneho seriálu Uhorčík bola v prvej sérii aj skvelá hudba. A inak to nebude ani v jeho pokračovaní. Skráťte si čakanie na nové časti a pripomeňte si s nami najlepšie skladby z prvej série!

Dej komediálneho seriálu Uhorčík bude aj v druhej sérii zasadený do prostredia zbojníckej družiny pod vedením Tomáša Uhorčíka. Keďže naši seriáloví zbojníci boli kedysi speváckym boybandom, je jasné, že popri ich výčinoch nesmie chýbať skvelá hudba. Dokazuje to titulná skladba, ktorú naspievala kapela Heľenine oči a má rovnomenný názov – Uhorčík.Pesnička vznikla v porovnaní s ostatnými pomerne rýchlo – dokončil som ju s hudbou aj s textom za tri dni. Bolo to dôsledkom toho, že som sa pár dní predtým rozprával s mojím kamarátom Reném Štúrom, ktorý mi opísal svoj nápad na nový zbojnícky seriál. Takže som mal tému, ktorá ma bavila – vtedy sa mi pesničky vymýšľajú dobre a rýchlo. Málokedy sa mi stalo, že by som sa pri vymýšľaní textu uchechtával tak, ako pri tomto. Následne som pieseň s mojimi šikovnými chlapcami z kapely Heľenine oči dal do finálnej podoby,“ povedal frontman kapely Martin Mihalčín, ktorý v seriáli hrá zbojníka Ilčíka.

V seriáli Uhorčík ste však v prvej sérii mohli počuť aj ďalšie nadupané zbojnícke skladby. Pripomeňte si ich s nami a hlasujte o vášho favorita v ankete!

Zbojnícka láska

Zbojnícky sen

Zbojnícka hymna

Uhorčík

Sledujte pokračovanie seriálu Uorčík už v sobotu po Talente o 22:10 na JOJke!