10 najsilnejších ľudských osudov: Pozrite sa, ktoré príbehy vás najviac chytili za srdce!

V siedmom nebi sa nám za tri mesiace predstavilo viac než 40 rodín.

1. Anjelik Samko z Írska – Suverénne najviac vás zasiahol príbeh chlapčeka, ktorý na jeseň prehral svoj boj s rakovinou. Samko miloval farebné pohľadnice a rád sa smial, hoci ho trápili ukrutné bolesti. Aby jeho tváričku zdobil úsmev, spojilo sa celé Slovensko a húfne mu posielalo vysnívané pohľadnice. Žiaľ, týždeň po odvysielaní jeho príbehu si ich mohol čítať už len v nebi. Nech odpočíva v pokoji!

2. Samko alebo Vivien? – Mimoriadne vás zaujal aj netradičný a trochu kuriózny prípad chlapčeka, ktorý sa narodil bez penisu. Lekári jeho rodičom navrhli, aby ho vychovávali ako dievča. Avšak, príroda je príroda. Po pár rokoch sa vo Vivien začal prejavovať Samko. Vďaka relácii V siedmom nebi dostal chlapčenské oblečenie, nový strih vlasov a kvalitnú psychologickú pomoc.

 3. Hrdina Jano ako otec aj matka – Dvadsaťtriročný chlapec ostal zo dňa na deň sám na svojich súrodencov. Ich matka ušla s manželovým bratom a otec im umrel. K nezávideniahodnej situácii sa postavil ako chlap. Dal zbohom mladíckemu životu a namiesto diskoték a randenia robí svojim súrodencom desiate a kontroluje im domáce úlohy. Diváci relácie V siedmom nebi boli jeho skutkom uchvátení.

4. Návrat kráľovnej Mariky Gombitovej na svoj trón – Spevácka legenda sa vrátila na scénu po 12-ročnej odmlke práve v najsledovanejšej slovenskej relácii V siedmom nebi. Fanúšikom, ktorí sa jej návratu nemohli dočkať, sa predstavila s nezabudnuteľnou skladbou Vyznanie a dokázala tak, že aj po rokoch stále kraľuje slovenskej popmusic. 

5. Andrea a jej znovuzrodené sebavedomie – Keď zbadáte, ako Andrea vyzerá dnes, neverili by ste, že pred pár mesiacmi bola zúboženou obeťou tyrana. Teraz z nej srší pozitívna energia a sebavedomie. To predtým bolo všetko inak, pretože nemala šťastie na muža. Bol to tyran, ktorý jej vybil všetky zuby a takmer ju pripravil o život a o všetku sebadôveru. Vďaka skvelému tímu zubárov, stylistke a vizážistke je dnes z Andrey opäť žena ako lusk.

 6. Nebojácny Rado – Pred rokom robil na diskotéke vyhadzovača a chránil jej návštevníkov pred opilcami. Dnes bojuje s ťažkou chorobou. Radovi sa totiž  z tela stráca kolagén. Každý deň je pre neho boj s mučivými bolesťami, pretože ako hovorí sám – pri tejto chorobe sa človek rozpadáva zaživa. Napriek tomu nestráca optimizmus a verí, že sa vylieči.

7. Bojovníčka Petra a Rytmus – Školáčka má 17  a z toho už 14 rokov bojuje s rakovinou. Petra má totiž na mieche špirálovitý nádor, ktorý nie je možné operovať pre veľké riziko. Hoci teraz je jej stav dobrý, pred pár rokmi to bol veľký boj. Chuť do života a odvahu jej dodávajú skladby rapera Rytmusa. Bolo preto jasné, ktorá celebrita vstúpi do jej života.

8. Spievajúca bohyňa Anička –  Hoci toto dievča žije vo veľmi skromných podmienkach so svojou babičkou, má niečo, čo jej mnohí môžu závidieť. Narodila sa so zlatom v hrdle. Jej dokonale krásny hlas uchvátil všetkých divákov relácie V siedmom nebi a prekvapil aj samotnú Celeste Buckingham, ktorá bola pre Aničku celebritným prekvapením.

9. Mladý staviteľ –  Divákov chytila za srdce aj rodina Peklanských. Počas letných záplav im podmylo dom a statik nariadil okamžité vysťahovanie. Hoci sa im podarilo zohnať náhradné bývanie, ich snom bol vlastný malý domček. Len sedemnásťročný Filip preto zobral osud ich bývania do vlastných rúk a vlastnoručne sa postaral o strechu nad hlavou pre svoju rodinu.

10. Otec roka z Východu – Rodinu Nálepovcov z Prešova postihol veľmi ťažký osud. Mariánovi zomrela manželka na rakovinu, keď mala ich dcérka len 15 mesiacov. Navyše sa okrem nej musí starať o syna, ktorý je ťažký autista. Aby toho náhodou nebolo „málo“, pred časom diagnostikovali rakovinu aj jemu. Mesačne musia vyžiť zo žalostne nízkeho príjmu, z ktorého Marián splácal manželkine pôžičky. S výraznou finančnou pomocou do ich života vstúpil podnikateľ Boris Kollár. Svojím zástojom im vyriešil všetky problémy týkajúce sa peňazí.