Návrhárka Rebecca o Ivanke zo Siedmeho neba: Dostala som od nej poriadnu lekciu života!

Životom, osudom a chorobami ťažko skúšaná Ivanka, ktorú sme spoznali v najnovšej časti Siedmeho neba, si získala absolútne všetkých. A inak to nebolo ani v prípade módnej návrhárky Rebeccy Justh.

Krásna Ivanka to nikdy nemala ľahké. Narodila sa s vážnou deformáciou tváre, pre ktorú si odmalička vytrpela veľa bolesti – fyzickej a aj tej psychickej. Na vlastnej koži totiž okúsila drsnú šikanu a odstrkovanie. K tomu sa pridružila leukémia a vážne problémy so srdcom. Obrovskou ranou bola aj strata jej milovaných rodičov. Napriek tomu, že osud ju naozaj ťažko skúšal, ostala usmiata, pozitívna, srdečná a veľmi skromná. Aj to sú atribúty, ktorými si absolútne získala televíznych divákov a aj samotnú módnu návrhárku Rebeccu Justh, ktorá jej pomohla dostať sa na vysnívané módne mólo. „Musím povedať, že nie ja som pomáhala jej, ale ona pomáhala mne. Som šťastná, že JOJka má túto reláciu, pretože vďaka tomu diváci videli Ivankin príbeh na televíznych obrazovkách a spoznali ju. Z nej si naozaj treba brať príklad. Ona má byť naozaj tým vzorom. Nielen vzorom usilovnosti a pracovitosti, ale aj vďačnosti. A to už veľa ľuďom chýba. Má obrovské srdiečko. Aj keď ho má veľmi boľavé, napriek tomu ho má tak široké a veľké, že ja by som povedala, aby sa na ňu ľudia pozerali a učili sa od nej. Lebo vtedy by bol ten svet nádherný,“ myslí si Rebecca.

Jedným dychom dodáva, že Ivankina energia, sila a odhodlanie boli pre ňu obrovskou lekciou života. „Veľmi veľa som sa od nej naučila. Všetci máme plné ústa toho, ako zachrániť planétu a ako urobiť niečo dobré pre druhých ľudí. Ale potom je tu dievča, ktoré spája ľudí. Tým, čo robí, ukazuje, ako by sme sa k sebe mali správať. To je asi to najdôležitejšie. Nemajme len prázdne reči, ale robme. Nerozprávajme, ale robme. A Ivanka robí a to je na tom to úžasné,“ dodala návrhárka.

Sledujte reláciu V siedmom nebi každú nedeľu o 20:35 na JOJke!