Dokonalá rodinná idylka u Kandráčovcov: Krásne VIDEO ako vystrihnuté z filmu!

Obľúbený muzikant Ondrej Kandráč sa už onedlho stane po tretí raz otcom, keď jeho milovaná manželka Erika privedie na svet dievčatko – dcérku Máriu. Chvíle pred týmto veľkým dňom trávia bok po boku a užívajú si jeden druhého.

Muzikant Ondrej Kandráč prežíva azda najkrajšie obdobie vo svojom živote. Jeho krásna a šťastná rodinka sa totiž už onedlho rozrastie, pretože milovaná manželka Erika nosí pod srdcom ich tretie dieťatko. Šťastím žiaria nielen budúci trojnásobní rodičia, ale aj ich ratolesti Emka s Ondríkom. Posledné dni v štvorčlennej zostave trávia Kandráčovci bok po boku a vychutnávajú si spoločné chvíle plnými dúškami. Dôkazom je aj krásne video, ktorým sa obľúbený muzikant pochválil na sociálnej sieti. Volá sa „júnový podvečer“ a dokonale zachytáva ich rodinnú idylku, ktorá je akoby vystrihnutá z filmu. Kým budúca trojnásobná mamička pripravuje ovocie na zaváranie, Ondrík trénuje hru na husličkách a Emka zas hrá na klavíri. Toto video len potvrdzuje okrídlenú frázu, že šťastie a láska nepotrebujú veľké gestá a pompéznosť, pretože sa ukrývajú v bežných každodenných radostiach.

Očakávaná dcérka Kandráčovcov dostane tradičné slovenské a biblické meno Mária. Vymyslela ho Erika, podľa ktorej je to to najkrajšie meno. Tretie tehotenstvo prežíva podľa jej slov veľmi dobre a už na prvý pohľad vidieť, že žiari ako nikdy predtým. „Ja osobne sa vďaka Bohu cítim veľmi dobre. Našťastie som nemala žiadne nevoľnosti a možno po počiatočnej čiastkovej únave som sa začala cítiť čoraz lepšie. Tým, že sú deti doma, tak nad tým pravdu povediac ani veľmi nemám čas rozmýšľať. Aj tým je toto tehotenstvo iné, ako tie predchádzajúce. Tým, že sú deti už trošku staršie a vedia si to naplno uvedomovať, tak je to obdobie ešte krajšie. Vieme sa spoločne tešiť, sledovať ako mi rastie bruško, ako sa bábätko hýbe, ako vyzerá, čo sa mu v danej dobe vyvíja. Je to naozaj krásne obdobie,“ povedala Erika pre joj.sk s úsmevom.