Kandráčovci ukázali najkrajšiu rodinnú fotku: Dokonalá idylka ako z rozprávky!

Obľúbený muzikant prežíva azda najkrajšie obdobie vo svojom živote. Koncom júna sa jeho rodinka rozrástla, keď sa im narodila dcérka Maruška. Šťastná rodinka si užíva každú spoločnú chvíľku a tešia sa zo vzájomnej spoločnosti.

Rodinka Kandráčovcov sa koncom júna rozrástla o piateho člena, keď sa na svet vypýtalo Ondrejove a Erikine tretie dieťatko – dcérka Maruška. Dátum, v ktorý prišla malá princezná na svet, je pre rodinu Kandráčovcov viac než symbolický. „Aj keď sme v dnešný deň pôrod neplánovali, práve dnes by sa bol môj otec dožil svojej 70 - ky. A ešte jednu perličku /nečakanú/ sme pri tomto dátume našli. Moja babka z maminej strany sa volala Mária a práve 26.6.2020 by sa dožila svojich 89. narodenín. Vraví sa, že nič v živote sa nedeje náhodou, tak verím, že malá Mária bude ich dôstojnou pokračovateľkou a následníčkou,“ povedal tesne po narodení dcérky hrdý otec.

Hoci pandémia koronavírusu zasiahla aj Ondrejove pracovné aktivity, podobne ako u ostatných umelcov, pozitívom je, že má aspoň viac času, ktorý trávi so svojimi najbližšími. Naplno sa venuje svojim ratolestiam a pomáha svojej milovanej manželke Erike. Jednu z krásnych spoločných chvíľ zachytila aj šikovná fotografka Ľubomíra Ištoňová, ktorá je rodinnou známou Kandráčovcov. Snímka zachytáva dokonalú idylku, ktorá vládne v rodine slávneho muzikanta a je ako vystrihnutá z rozprávky. Nuž, ako sa hovorí, šťastie je krásna vec, no nie?

Ondrej Kandráč s rodinou Zdroj: Bibienfoto - Ľubomíra Ištoňová