Po vášnivej noci zistí Line, že je John policajt: Informácie, ktoré jej nedal otec ziska od neho!

Polícia sa dostáva k vrahovi čoraz bližšie. Sklamaním je, že prvé telo, ktoré našli nezapadá do prototypu, ktorý si vytvoril páchateľ. Na stope sú však ďalšej studni a k informáciám sa čoraz bližšie dostáva aj Line!

Thomas sa vráti do rodinného domu s veľkou láskou. Miesto jej prijatia však príde trpké sklamanie zo strany sestry a otca. Najprv sa Wisting nedostaví na obed, ktorý si naplánovali. Thomas sa však rozhodne dať mu druhú šancu, koniec koncov aj sestre, ktorá podobne ako ich otec, žije len prácou. Obom pripraví večeru, ani jeden sa však nedostaví a ten už toho bude mať dosť a odíde z domu. Snaha zachrániť vzťah so synom a bratom bude ešte náročná. K hádke dôjde aj medzi Line a Wistingom. Tá po ostrej výmene slov odíde tiež z domu a útechu nájde v Johnovi Banthamovi, kolegovi z americkej FBI!

Line Johna spoznala náhodou po nevydarenom pracovnom stretnutí. Po hádke s otcom jej padne vhod odísť za ním. Ráno vedľa postele v hoteli, v ktorom je ubytovaný, nájde Line knižku a pri nej odznak FBI. Od otca nevie, že sa k pátraniu po sériovom vrahovi Godvinovi pridali Američania. Zistenie, že s jedným z nich strávila noc využije vo svoj prospech. Line odfotí jeho odznak a vydá článok o tom, že sa do vyšetrovania v malom nórskom meste zapojila aj americká FBI. Klamstvo, ktoré jej John povie - že pracuje v bankovníctve - tak zrazu nedáva zmysel. Oklamaná žena pošle informáciu do svojej redakcie. Wisting za článok jeho dcéry dostane vynadané, to však netušia, že informácie má jeho dcéra úplne odinakiaľ. Pred článkom ani John netušil, že je jeho milenka novinárka. Prizná sa Wistingovi o romániku s jeho dcérou? 

Sledujte Wisting dnes o 21:50 na JOJke!

Tagy: Wisting