Wisting má dôkazy, že to naňho narafičili, Linna nájde úkryt možného únoscu: KTO za tým stojí?

Máme pred sebou veľké finále prvej série seriálu Wisting. Medzitým, ako William sedel vo väzení, jeho dcéra sa dostala k zaujímavým zisteniam o zmiznutí Linney. Wisting si myslí, že to celé naňho narafičili!

Wisting má svoju teóriu o tom, kto by mohol chcieť jeho vinu. Musí ju však dokázať. Zatiaľ, čo bude vo väzení pracovať na teórii a spriadať plán, jeho dcéra bude pátrať po únoscovi Linney. Otcovi sa v slabej chvíľke prizná, že chcela byť policajnou detektívkou, no nevzali ju na štúdium. Práve preto šla na žurnalistiku a píše o kriminálnych prípadoch. Otec je na ňu stále nahnevaný za to, že chodí s Tommym, ktorý šiel v minulosti v drogách, všetko je však úplne inak, ako si myslel. Po Linney pátra aj Benjamin, ktorý si uvedomuje, že spravil chybu, keď ignoroval nahlásenie mladej blondínky ešte predtým, než ju uniesli. Vydá sa na údajne miesto, kde mu hrozí veľké nebezpečenstvo!

Linna so svojím otcom sa dostanú do úkrytu, kde by mohol väzniť únosca Linneu, pre tú však už môže byť neskoro. Na mieste nájde dcéra s otcom Franca, ktorý stále hľadá vraha svojej netere. Podarí sa im na mieste nájsť Linneu živú a zdravú a je únoscom chlap, ktorého Wisting posadil za mreže "údajne" neprávom? Sledujte predposlednú a poslednú časť seriálu Wisting dnes na JOJke!

Sledujte finále seriálu Wisting dnes od 21:50 na JOJke!

Tagy: Wisting