Barack Obama nový dom

Barack Obama s rodinou sa sťahujú z Bieleho domu. Ako to u nich bude vyzerať?

Nahliadnite do ich domu!

Americký prezident Barack Obama prezradil, že on a jeho rodina nechcú odísť z Washington D.C., preto si svoje rodinné hniezdočko hľadali v čo najlepšej blízkosti. Obama a prvá dáma Michelle budú žiť na 8 200 metrov štvorcových v exkluzívnej štvrti Kalorama, ktorá je len na skok od Bieleho domu. Nie je to síce prezidentský zámok, ale majú tam stále dostatok priestoru, aby dokázali prejsť z tak veľkého domu, v ktorom žili osem rokov. Bývať v novom dome plánujú od januára 2017 a keďže sa sťahujú len o kúsok ďalej, jeho najmladšia dcéra Sasha, môže dokončiť aj školu.

Dom bol postavený v roku 1920 a zrekonštruovaný v roku 2011. Nájdete tam 9 spální, 8 kúpeľní, tri krby, vonkajšie posedenie a veľa spoločných miestností, kde môže táto rodinka tráviť spoločné chvíle. Jeho hodnota sa momentálne pohybuje v hodnote 6.300.000 $ (približne 5 731 962 eur). Prinášame vám fotografie aj z interiéru tohto jednoduchého, ale zároveň jedinečného domu.

Ak si myslíte, že máte správny odhad na ľudí a máte chuť súťažiť, prihláste sa spolu so svojou nehnuteľnosťou do novej zábavnej šou Kto tu býva? a vyplňte formulár!

Autor: Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora