Tehotná Jasmina Alagič čelí ostrej kritike: TOTO si prehnala, odkazujú fanúšikovia!

Krásna Jasmina Alagič sa v posledných dňoch stala terčom poriadnej kritiky. Na Instagrame sa totiž pochválila jednou fotkou, ktorá mnohé fanúšičky pohoršila a nahnevala. O čo konkrétne šlo?

Jasmina Alagič a jej snúbenec Rytmus sa netaja tým, že sú obaja poriadne temperamentní. V ich vzťahu nechýba vášeň a veľká iskra. To dokazuje aj jedna z najnovších fotiek, ktorou sa budúca mamička pochválila na svojom profile na Instagrame. „Ajoooojte, keď je to teraz takto, po svadbe to bude akože „lepšie"? Rýchlo pochopil, že s takou pomiešankou to bude všetko, len nie pokojné,“ napísala k snímke, na ktorej vidieť, že ju otec jej dieťaťa drží za krk. Hoci obaja to brali ako žart, poniektorým fanúšičkám sa to vôbec vtipné nezdalo. Práve naopak. Do Jasminy sa poriadne obuli. „Ja viem, že to bolo myslené ako sranda, ale foto mi vôbec nepríde ani vhodné, ani smiešne. Hlavne by neprišlo smiešne ženám, čo si prešli alebo prechádzajú domácim násilím. Prepáč, nepochopila som pointu tejto fotky,“ napísala jedna z nich. „Ja Jasminu sledujem rada ale toto mi príde príliš. Nekritizujem... Nech si tu dáva čo len chce, ale... Proste aj by som niečo napísala, ale ja nenachádzam slová, čo ma napadá, keď sa na tú fotku pozerám,“ odkázala ďalšia.

Jasmina Alagič Táto fotka vyvolala na sociálnej sieti búrlivú diskusiu a spustila lavínu negatívnych komentárov. Zdroj: archív J.A.

​Rytmusovu snúbenicu ostré reakcie prekvapili a svoj názor si nenechala pre seba. „Dievčatá, prosím vás, pokoj a nehľadajte vo všetkom túžbu moralizovať. Nehovorte mi, že vás nikto zo srandy, v posteli, pri akomkoľvek spoločnom blbnutí nechytil pod krk? Pretože takýto výraz s úsmevom je jasné, že môžete mať iba v rámci srandy. Ak ste to nezažili je mi to ľúto,“ napísala Alagič. Jej reakciou sa však len rozvírila ďalšia vlna diskusie. „Jasmina, som veľmi prekvapená z tvojej reakcie a úplne absencie akejkoľvek empatie. Ukazuješ nevyzretosť. Som pre každú srandu a čo ty si s tvojím priateľom robíš v súkromí, je len vaša vec a nikoho do toho nič. Ale táto fotka mi nesadla. Ja viem, že to bolo u teba na srandu, ale bohužiaľ, pre veľa žien je to tvrdá realita a možno aj veľa z tvojich obdivovateliek si domáce násilie doma prežíva. Len si mohla byť trošku citlivejšia,“ písala nahnevaná fanúšička. „Mne osobne to prišlo nevhodné. Nie v súvislosti s tebou, ale samotný fakt, že niekto drží ženu pod krkom, mi robí zimomriavky. Sú ženy, ktoré si to určite zoberú osobne, pretože toto doma zažili. A nebolo to s úsmevom, ako si ty na fotke,“ dodala ďalšia. Nuž, ako sa hovorí – sto ľudí, sto chutí...