Rytmus dojal fanúšikov k slzám: Najkrajšie vyznanie lásky pre Jasminu a synčeka!

Rytmus so svojou manželkou Jasminou sú veľkou inšpiráciou pre mnohých tých, ktorí sa, navzdory ostatným, riadia svojím vlastným srdcom a žijú si svoj vlastný sen. Najnovšie sa raper rozhodol pre niečo, čo by sa odvážil len máloktorý chlap. Jasmine a synčekovi venoval emotívnu skladbu s názvom Sanel. A práve toto meno zrejme bude nosiť aj ich budúci potomok.

Rytmus a Jasmina neustále prekvapujú samými príjemnými vecami a sú vzorom a inšpiráciou pre celé Slovensko. Silný príbeh oboch zaľúbencov, ktorí sa len nedávno zosobášili a zároveň už onedlho očakávajú príchod spoločného potomka, je ako z amerického filmu. Tentokrát však ide o realitu, ktorú si obaja vysnívali. Rytmus sa najnovšie tento životný príbeh rozhodol zhudobniť a ako sám hovorí, vydal svoju najosobnejšiu vec.

Rytmus a symfonický orchester 2019 Rytmus a symfonický orchester 2019 Zdroj: TV JOJ

​Na YouTube sa tak objavil dojímavý videoklip k piesni Sanel. Emotívny klip je venovaný jeho dvom najväčším láskam - synčekovi, ktorý už onedlho príde na svet, a jeho manželke Jasmine. Klip je zároveň zostavený z úchvatných záberov zo súkromia Rytmusa a Jasminy, z ktorých mnohé sme doteraz nikde nemali možnosť vidieť. Množstvo jeho fanúšikov pod videom napísalo, že takýto počin vôbec nečakali. Mnohých dokonca klip a text dohnali k slzám. Podľa názvu a textu piesne je zrejmé, že synček sa bude volať Sanel, čo je meno balkánskeho pôvodu, odkiaľ pochádza aj Jasmina. Pozrite si emotívnu skladbu a videoklip vo videu nižšie aj vy!

Rytmusa uvidíte naživo s orchestrom už 21.09.2019 o 19:00 na Štadióne Antona Malatinského v Trnave.Príďte a zažijete neopakovateľný zážitok s Rytmusom a Symfonickým koncertom.

Nenechajte si ujsť famózne hudobné spojenie klasiky s hudbou ulice na jedinečnom koncerte Rytmus a Symfonický orchester už 21. septembra na štadióne v Trnave!