Prečo Rytmus a Jasmina vybrali pre synčeka exotické meno? Toto je pravý dôvod!

Vždy šokoval a inak to nie je ani v poslednom čase. Rytmus sa oženil, onedlho chystá koncert so symfonickým orchestrom a aktuálne sa už nevie dočkať príchodu synčeka, ktorému dali spolu s jeho manželkou Jasminou netradičné meno Sanel.

Rytmus so svojou manželkou Jasminou sú veľkou inšpiráciou pre mnohých tých, ktorí sa, navzdory ostatným, riadia svojím vlastným srdcom a žijú si svoj vlastný sen. Najnovšie sa raper rozhodol pre niečo, čo by sa odvážil len máloktorý chlap. Jasmine a synčekovi venoval emotívnu skladbu s názvom Sanel. A práve toto meno bude nosiť aj ich budúci potomok. Nie je to však žiadna náhoda. Ako budúca matka prezradila portálu čas.sk, za všetko môže Jasminin bosniansky pôvod. "Priznám sa, že ja ešte ako dievča, som sa chcela stať mamou a vždy som mala vybraté v podvedomí meno pre dievča aj pre chlapca. Zostalo mi to dodnes. Keď som to meno povedala Patrikovi, tak som bola rada, že to prijal tak, ako to prijal - s obrovskou radosťou. Hrdo ho každý deň vyslovuje. Samozrejme, keby chcel nejaké iné, určite by sme sa zhodli," prezradila pre portál Jasmina, ktorej sú práve balkánske mená oveľa bližšie než tie slovenské. Navyše exotické mená nie sú podľa nej v súčasnosti vôbec ničím výnimočné ani v našich končinách.

Rytmus a symfonický orchester 2019 Rytmus a symfonický orchester 2019 Zdroj: TV JOJ

​Dôležité je podľa budúcej mamičky hlavne to, aby sa meno rodičom páčilo. Okrem toho, že jej manžel Patrik Rytmus Vrbovský sa aktívne pripravuje na príchod nového člena rodiny, už o dva mesiace sa na trnavskom futbalovom štadióne uskutočni koncert, ktorým chce Patrik posunúť hranice slovenského hip-hopu zase vyššie. Ten pocit, ktorý Rytmus pri tomto vystúpení mal naposledy, chce zažiť znova a aj svojim fanúšikom chce dopriať ten jedinečný zážitok, vidieť hip-hop v orchestrálnej úprave.  Už 21. septembra tak budete môcť zažiť jedinečné spojenie rapu a orchestra priamo pod holým nebol na štadióne v Trnave. Rytmus očakáva, že zaujme predovšetkým cieľovú skupinu ľudí v jeho veku, ktorí s jeho hudbou vyrastali.

Príďte preto 21.09.2019 o 19:00 na Štadión Antona Malatinského City Arena do Trnavy a zažijete neopakovateľný zážitok s Rytmusom a Symfonickým koncertom.

Nenechajte si ujsť famózne hudobné spojenie klasiky s hudbou ulice na jedinečnom koncerte Rytmus a Symfonický orchester už 21. septembra na štadióne v Trnave!