Šialená suma za Plačkovej výlet do Benátok: Za dva dni oplieskala ročný príjem Slováka!

Zuzana Plačková je na Slovensku priekopníčkou v zarábaní na Instagrame a vďaka takmer 600 tisíc followerom sa na nedostatok financií rozhodne nesťažuje. Preto si môže vo svojom živote dovoliť naozajstný luxus a nemusí v ruke obracať každé euro.

Influencerka Zuzana Plačková sa netají tým, že si rada dopraje a na cenovky sa obvykle nepozerá. Ak sa jej niečo páči, kúpi si to. Ak niekam cestuje, na svojom komforte taktiež nešetrí. Ukážkou jej životného štýlu bola šou Instaqueen, v ktorej sa so svojimi kamarátkami vybrala na výlet do letoviska Lido di Jesolo a do Benátok. Luxusné hotely, doprava limuzínou, výdatné večere – to všetko niečo stojí. Podľa odhadov mohlo celé toto dobrodružstvo stáť okolo 10 tisíc eur, čo je približne ročná priemerná mzda Slováka. Neveríte? Tak poďte rátať s nami!

Instaqueen - limuzina Zdroj: TV JOJ

Limuzína so šoférom na 24 hodín: 6000 eur
Zuzana Plačková spolu s kamarátkami použili na presun z Bratislavy do rezortu v Lido di Jesolo limuzínu luxusnej značky, ktorú šoféroval ich privátny šofér. Ten im bol plne k dispozícii na dvadsaťštyri hodín, za čo instagramová kráľovná, podľa cenníka na ich webovej stránke, mohla zaplatiť až 6 tisíc eur!

Hotel Falkensteiner Lido di Jesolo: 1500 eur
Svojrázna influencerka obľubuje v destinácii Lido di Jesolo luxusný 5-hviezdičkový hotel, ktorý je situovaný priamo na pláži. Rezervuje si ho vždy, keď sa chystá dovolenkovať v tejto časti Talianska. Počas pobytu v priebehu nakrúcania bývala spolu s kamarátkami v prezidentskom apartmáne s priestrannou terasou, ktorá poskytuje nádherný výhľad na Jadranské more. Tento plážový rezort disponuje súkromnou plážou, vonkajším a aj vnútorným bazénom, ako aj obrovským wel
lness centrom.

Hotel Carnival Palace Benátky: 2000 eur
Ubytovanie v romantických Benátkach nebolo o nič skromnejšie, než to v Lido di Jesolo. Plačková si vybrala ultramoderný 4-hviezdičkový hotel v pokojnej časti mesta s názvom Cannaregio. S manželom Reném bývali v luxusnej suite, ktorá je zaujímavá drevenými podlahami a príjemným odhlučnením. Za ubytovanie pre seba a svoje kamarátky mohla podľa cenníka vycálovať až 2 tisíc eur!

Instaqueen - večera v letovisku Lido di Jesolo Zdroj: TV JOJ

Ristorante Dona Lola Jesolo – večera 200 eur
Po dlhej 7- hodinovej ceste z Bratislavy do Lido di Jesolo si dievčatá v neskorých večerných hodinách dopriali kráľovské hody v miestnej reštaurácii, ktorá sa špecializuje na pochúťky z plodov mora a rýb. Reštaurácia má na internete výborné hodnotenia a rozhodne nepatrí medzi tie lacnejšie. Za bohatú večeru, drinky a stolovné mohli podľa odhadov zaplatiť aj 200 eur.

Instaqueen - gondola Zdroj: TV JOJ

Gondola: 200 eur
Aj romantická plavba na gondole po benátskych kanáloch niečo stojí. Za dve gondoly stáli Zuzanu 200 eur.

Instaqueen - snack na námestí San Marco Zdroj: TV JOJ

Snack na námestí San Marco: 100 eur
Námestie San Marco je najznámejšie z celých Benátok, pretože sa na ňom sústredia tie najhlavnejšie pamiatky mesta. Reštaurácie a kaviarne, ktoré sa na tomto mieste nachádzajú, sú podľa cestovateľských sprievodcov iba predraženým lákadlom pre turistov. Zuzane to ale neprekážalo a spolu s kamarátkami si na terase vychutnali chladené drinky a čerstvú pizzu. Bloček bol nepríjemným prekvapením. Zaplatili totiž až 100 eur.

Instaqueen - Vaporetto Zdroj: TV JOJ

Vaporetto (lodná mestská hromadná doprava): 100 eur
Jediným možným spôsobom prepravy v Benátkach sú lode. Najefektívnejšia je doprava tamojšou lodnou mestskou hromadnou dopravou, ktorá stojí pri jednorázovom lístku 7 eur. Rozumnejšie ale je zakúpiť si lístok, ktorý platí dvadsaťštyri hodín a v rámci neho je možné neobmedzene cestovať nielen po Benátkach, ale aj na blízke ostrovy. Jeden stojí 20 eur.

Instaqueen - poulicny muzikant Zdroj: TV JOJ

Pouličný muzikant: 5 eur
Zuzana nedopriala len sebe, ale aj iným. Preto nemala problém hodiť pouličnému umelcovi namiesto drobných celú päťeurovku.

Instaqueen - magnetka Zdroj: TV JOJ

Magnetka – 1 euro
Najlacnejšou položkou vo výdavkoch za výlet boli suveníry. Plačková si kúpila v miestnom stánku magnetku na chladničku za jedno euro.

Dokopy: 10 106 eur