Bez plastík a vylepšení: Takto vyzerala Zuzana Plačková ešte ako malá školáčka!

​Zuzana Plačková patrí už niekoľko rokov medzi stabilné tváre slovenského šoubiznisu a vždy vie, ako rozvíriť vody a šokovať. Nedávno svojim fanúšikom ukázala kúsok zo svojej minulosti, kedy drala školské lavice. Spoznávate ju pri pohľade na jej fotky zo základnej školy?

Dlhé blond vlasy, tak trochu gýčové oblečenie a drzé vystupovanie. Tak Zuzana Plačková vstúpila do sveta šoubiznisu vďaka reality šou Hotel Paradise ešte v roku 2012. To je už minulosťou! Stačí sa pozrieť na jej fotky z minulosti a uvidíte, že playmate vyzerá stále lepšie a lepšie. Uvedomuje si to v súčasnosti aj samotná Zuzana, ktorá si pred mnohými rokmi zahrala okrem iného aj v Súdnej sieni. To, že jej vzhľad teraz vyzerá o poznanie lepšie, je viditeľné už z diaľky. Pred pár dňami však táto infuencerka a podnikateľka zavítala na svoju rodnú hrudu, kde aktuálne trávi chvíle s rodinou. Najviac času venuje svojim neterkám, s ktorými robia všetky babské veci, vrátane líčenia. Nedávno sa spolu navyše prehrabávali v Zuzaniných starých albumoch zo školských čias. Hviezdna influencerka si tak pri pohľade na archívne pamätníčky zaspomínala na svoju základnú školu vďaka spoločným triednym fotkám z každého ročníka. Ako sama poznamenala, niet divu, že sa zvyčajne vždy nachádzala v strede, ako správna hviezda. Zmenila sa podľa vás výrazne?

Zuzana Plačková - Prváčka v strede s tabuľkou v ruke Zuzana Plačková - Prváčka v strede s tabuľkou v ruke Zdroj: Instagram @queen.plackova

Zuzana Plačková ako ôsmačka Zuzana Plačková ako ôsmačka Zdroj: Instagram @queen.plackova