Zuzana Plačková sa lúči so starým autom: Odpadnete, kto bude nový majiteľ!

Zuzana Plačková si nedávno dopriala luxusný darček za státisíce eur v podobe neprehliadnuteľného ružového tátoša. Staré auto jej tak zostalo nazvyš, a preto sa rozhodla, že sa ho zbaví. Veľkým prekvapením však je to, akou formou sa s ním napokon rozlúči,

Samozvaná instagramová kráľovná ​Zuzana Plačková si pred pár týždňami dopriala poriadne luxusný darček v podobe nového tereňáka, ktorého pôvodne bielu farbu si nechala prerobiť do cukríkovo ružovej. Na slovenské cesty tak najnovšie pribudlo jedno z najvýstrednejších áut vôbec. A aj najdrahších. Za svoje luxusné auto dala Plačková takmer 200-tisíc eur. Nechýbajú ani špeciálne obrazovky či koberčeky a samozrejme ani unikátne evidenčné číslo s nápisom "QUEEN". Na svoje nové fáro čakala 10 mesiacov. Rozhodla sa totiž, že svoj nový luxusný Mercedes nechá prejsť špeciálnou úpravou, šitou presne na jej mieru. Nové auto tak dostalo skutočne nezameniteľný dizajn, ktorý nemá na slovenských cestách obdoby. Vďaka špeciálnym ružovým fóliám tak svieti na kilometre ďaleko a celé mesto tak odteraz bude vedieť, že Zuzana je nablízku. 

Zuzana Plačková venuje staré auto jednému zo svojich fanúšikov Zuzana Plačková venuje staré auto jednému zo svojich fanúšikov Zdroj: Instagram @queen.plackova

​Nové fáro tak prirodzene zatienilo Zuzanin legendárny zrkadlovo-strieborný meďák, ktoré už je teraz pre prostorekú brunetku takpovediac na príťaž. Instagramová kráľovná si preto povedala, že sa so svojím legendárnym tátošom, s ktorým neraz dostala od mestských policajtov "papuču" za nesprávne parkovanie, nadobro rozlúči.

Asi nikto však nečakal to, že auto v hodnote niekoľkých desiatok tisíc eur nebude Plačková predávať, ale ho jednoducho venuje do súťaže. Je to neuveriteľné, ale Zuzana skutočne svoje luxusné fáro venuje jednému zo svojich fanúšikov. Stačí sa zapojiť do súťaže, ktorú podnikateľka odštartuje už budúci týždeň.