Sexi Dara Rolins priznala traumu! Neuveríte, z čoho mala komplex!

Vyzerá dokonalo. Mnohé dievčatá a ženy jej jej postavu závidia a menili by s ňou šmahom ruky. A predsa aj naoko dokonalá Dara Rolins sa v minulosti trápila. Mala nízke sebavedomie a často sa hanbila. Dokonca priznala, že v mladosti mala komplexy zo svojho tela.

Hoci speváčka Dara Rolins bude o pár rokov sfúkavať 50 sviečok z torty, málokto by to na ňu povedal. Postavu má ako lusk a aj dvadsiatky by s ňou rady menili. Mať štíhle telo, dokonalé krivky a ploché bruško je snom nejednej ženy. Na svojom tele však Dara poctivo pracuje. Cvičí pravidelne, zdravo sa stravuje a tvár si udržiava vďaka estetickým zákrokom a kvalitnej kozmetike. Niet sa teda čo čudovať, že vyzerá priam bohovsky.

​Avšak nie vždy bola so svojím vzhľadom spokojná. Pred časom priznala, že v mladosti mala nízke sebavedomie a trpela pre strie, ktoré trápia väčšinu žien. "Trebárs v dvadsiatke som mala oveľa väčší balíček komplexov ako teraz, a to som bola mladšia, zemská príťažlivosť na moje telo tak neútočila a aj tých vrások bolo oveľa menej," úprimne priznala pre časopis Emma.

Hoci vďaka sociálnym sieťam, na ktoré Dara fotky svojej dokonalej postavy často pridáva, by nikto netipoval, že zrovna ona by mala problém s vyzliekaním sa či nahotou. V minulosti bol ale opak pravdou. "Dokonca si pamätám na moment, keď mi bolo nepríjemné vyzliecť sa pred frajerom, pretože som sa hanbila za svoje strie. V duchu som si vtedy hovorila - panebože, ak mi ich začne počítať, tak nikdy neskončí. Lebo áno, baby, aj ja ich mám. Tie strie. Na zadku a ktovie, kde všade ešte. Teraz sa mi to zdá smiešne až absurdné, že som takto rozmýšľala," krúti nad svojím mladším ja Dara hlavou. Dnes je však všetko inak a speváčka so svojimi krivkami absolútne spokojná.

View this post on Instagram

???☀️

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Tagy: Dara Rolins