Meghan Markle rozzúrila davy drsným výrokom: TAKTO skritizovala ľudí, ku ktorým patrila aj ona!

Meghan Markle na summite vplyvného ženského časopisu Fortune, ktorý sa kvôli pandémii koronavírusu konal online, prirovnala užívateľov sociálnych sietí k drogovo závislým, hoci v minulosti mala ona sama účet na Instagrame alebo Twittri. Zneuctená skupina ju obratom nazvala plagiátorkou - reč údajne vykradla z nového dokumentu o problematike závislosti na sieťach.

Manželka princa Harryho sa opäť postarala o poriadny rozruch. Na virtuálnom summite Fortune, ktorého sa záujemcovia mohli zúčastniť za šialenú čiastku 1750 dolárov, vojvodkyňa Meghan Markle nevyberane skritizovala skupinu ľudí, ku ktorej pred časom ona sama patrila. "Mám obavy o ľudí, ktorí sa na sociálnych sieťach stali závislými. Ľudia, ktorí sú závislí na drogách, sú užívatelia návykových látok, a ľudia, ktorí majú sociálne siete, sú tiež nazývaní užívateľmi," rozumovala. Dodala, že ona sama na základe vlastného rozhodnutia nevlastní žiaden účet a vysvetlila, že instagramový profil SussexRoyal, ktorý je od ich odchodu z kráľovskej rodiny neaktívny, viedol celý tím ľudí, nie ona s Harrym. "Je tam niečo, čo algoritmicky vytvára závislosť, a to považujem za veľmi nezdravé pre ľudí," pokračovala.

​Fanúšikovia si všimli, že porovnávanie užívateľov drog a sociálnych sietí je nápadne podobné tomu, čo zaznelo v dokumente Social Dilemma z produkcie Netflixu a na vojvodkyňou kritizovaných sieťach ju obvinili z plagiátorstva. "Samozrejme, že to nepochádza z tvojej hlavy, si úbohý papagáj," napísala tvrdé slová jedna z užívateliek. "Ona rozhodne nie je v poriadku a nie je to prvýkrát, čo nám to dokázala," myslia si ďalší diskutujúci.