TOTO by ste na herca Wotana Möhringa z filmu Nevystupuj! určite nepovedali!

Už dnes večer sa môžete tešiť na premiéru nemeckého filmu Nevystupuj! V hlavnej úlohe sa predstavý sympatický herec Wotan Wilke Möhring.

Möhring je obľúbeným nemeckým hercom, no okrem toho je aj hudobníkom a spisovateľom. Objavil sa ako nový komisár v polulárnom nemeckom seriáli Miesto činu, ktorý sa v krajine vysiela už od 70-tych rokov minulého storočia. Na svojom konte má niekoľko ocenení. Už dnes si ho môžete vychutnať v premiére trileru Nevystupuj!

Povedali by ste na tohto sympaťák, že vyštudoval za elektrikára? To, že pôsobil ako model je pochopiteľnejšie. No, okrem toho absolvoval vojenský výcvik. Chuť makať na sebe mu pravdepodobne ostala a vo veku 53-rokov sa stále môže pýšiť takouto vyšportovanou postavou!

Umelec je už niekoľko rokov rozvedený s kameramankou, s ktorou má tri deti. Spoločnosť mu často robia okrem detí štvorhnohí maznáčikovia. Má niekoľko psov aj mačiek.

 

Möhring tiež veľkým milovníkom zimy a toto ročné obdobie si vychutnáva so všetkým, čo k tomu patrí. Nechýba ani otužovanie v zamrtnutých riekach!

Herec pravidelne športuje a trávi čas v prírode, a to, že má po 50-tke by mu neuhádol pravdepodobne nikto. Omladzujú ho určite aj jeho malé deti, ktoré nadovšetko miluje

.

Sledujte premiéru filmu Nevystupuj! dnes o 20.35 na JOJke!