Nezarába jej len herectvo, Kate Winslet predala nehnuteľnosť za sumu, z ktorej sa vám zatočí hlava!

Kate Winslet, ktorú preslávila okrem iného rola v legendárnom Titanicu, patrí medzi hviezdy, čo sa v ťažkej pandemickej dobe zbavujú svojich nehnuteľností. Za luxusný strešný apartmán v centre New Yorku si vypýtala astronomickú sumu.

Britská herečka je zrejme jednou z celebrít, ktorých sa nemilo dotkla pandémie vírusu Covid-19. Tá totiž značne ovplyvnila natáčanie nielen u nás, ale aj v zahraničí, a tak sa mnohí herci zbavujú svojich "prebytočných" domov a bytov. Možno zistili, že udržiavať niekoľko domácností sa im až tak finančne nevypláca. Predsa len sa v týchto bytoch platí obrovská mesačná daň či už v byte niekto je, alebo nie a údržba tiež nie je zadarmo. Luxusné apartmány v najvyšších poschodiach sa herečka snažila predať už od vlaňajšieho novembra.

Kate Winslet s hereckým kolegom Leonardom DiCapriom vo filme Titanic:

Zdroj: www.vogue.cz

Trvalo dlhých päť mesiacov, kým na požadovanú sumu 5,7 milióna dolárov niekto kývol. Herečka tak zinkasovala presne toľko peňazí, koľko za svoj strešný apartmán požadovala, a nemusela ani zlacňovať. Kúpila ho spoločne so svojím vtedajším manželom, režisérom Samom Mendesom, v roku 2004. Vtedy za neho však manželia dali päť miliónov dolárov. Potom, čo sa v roku 2011 rozviedli, herečka svojmu bývalému mužovi vyplatila jeho podiel a byt plánovala prenajímať za tridsať tisíc dolárov mesačne. O to však nebol záujem, a tak dala nehnuteľnosť na predaj.

Byt, ktorého sa hlavná hrdinka Titanicu zbavila, vyzerá skutočne prepychovo. Má štyri spálne, tri kúpeľne, a dokonca aj obrovskú vonkajšiu terasu, z ktorej je výhľad na okolité domy povestného "veľkého jablka". Apartmán je poschodový, v spodnej časti nájdete veľkú obývaciu izbu s krbom a obrovskou knižnicou, ktorá sa tiahne pozdĺž celej jednej steny, nechýba ani jedáleň či otvorená kuchyňa so špičkovými spotrebičmi a pultom uprostred.

Pozrite sa na luxusné sídlo, ktoré herečka predáva: 

Tagy: Kate Winslet