Známe Slovensky a Češky so svojimi otcami: Gény nezaprú!

Nezabudnite, že dnešný dátum patrí naším milovaným oteckom. Známe Slovenky a Češky sa pochválili na svojich sociálnych sieťach fotografiami s ich milovanými rodičmi.

Otec Zory Csoborovej sa so svojou dcérou rád fotí. Známa fitneska po ňom nepochybne zdedila viaceré gény, a to nielen vzhľadové, ale aj tie duševné. Obaja radi trávia svoj voľný čas v prírode. Rodičia Zory žijú na vidieku a ich dcéra ich pravidelne navštevuje.

Zdroj: IG/zoraczoborova

Známe dvojičky - Daniela a Veronika Nízlové so svojimi rodičmi pravidelne chodia na rodinné dovolenky. Tí im ochotne postrážia vnučku Lindu - dcéru Daniely. Sestry po svojom ocinovi zdedili viaceré gény.

Zdroj: IG/twiins_fp

​Otec Zuzany Belohorcovej je aktívny aj na sociálnych sieťach a pravidelne pridáva fotografie so svojou milovanou manželkou či dcérou. Na svoj veku vyzerá Ľudo Belohorec výborne. Tieto gény nepochybne zdedila aj Zuzana, ktorá sa vo veku 45 rokov pýši dokonalou postavou! 

Zdroj: IG/lubobelohorec

​Petr Janda, otec Marty Jandovej, je dlhoročným frontmanom kapely Olympic. Umelecké gény po ňom zdedila aj porotkyňa show Česko Slovensko má talent. Keď sa na oboch umelcov zadívate, nájdete tam aj podobu!

Zdroj: Profimedia

​Ďalším dôkazom toho, že hudobné gény sú v rodine je aj Monika Bagárová, ktorej otec je tiež muzikantom. Josef Bagár svoju dcéru od mala podporuje v jej hudobnej kariére. Ak treba, postráži jej rozkošnú vnučku. Je to proste chlap na správnom mieste! 

Zdroj: IG/josef_pepicek_bagar

Nezabudnite, že dnes si pripomíname našich oteckov! 

Tagy: Deď otcov