Ich vzťah nepoznačil čas ani kariéra: Celebritné priateľstvá, ktoré prežili roky!

Zostať priateľmi vo svete šoubiznisu je náročné. O to viac sa cenia priateľstvá, ktoré vydržia roky a prekonajú viaceré nástrahy.

Mnohí im predpovedali vzťah, ostali však priateľmi a sú nimi od roku 1997. Hercov Leonarda DiCapria a Kate Winslet spojilo nakrúcanie megaúspešného filmu Titanic. V roku 2012, v ktorom sa Kate vydávala, šiel po uličke k oltáru práve Leonardo. Ďalšie legendárne spojenie aj v súkromí majú na svedomí herecké kolegyne Jennifer Aniston a Courtney Cox. Tie dal dokopy seriál Priatelia. Ich priateľstvo je jedným z najsilnejších a najúprimnejších v Hollywoode. Aj keď herečky prešli mnohými ťažkosťami, nikdy sa neprestali navzájom podporovať a povzbudzovať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

​Kamoši - fešáci, Justin Timberlake a Ryan Gosling, sa poznajú viac než 20 rokov. Začiatkom 90. rokov sa stretli v populárnej televíznej šou The Mickey Mouse Club. Ďalšia úspešná detská show, Barney & Friends, spojila zase Demi Lovato so Selenou Gomez. Mali len 7 rokov. Obe si odvtedy prešli viacerými osobnými problémami. Práve tie ich vzťah ešte viac zocelili. 

Zdroj: Profimedia

​Modelka Cara Delevigne a speváčka Rihanna sú priateľkami, ktoré si môžu kedykoľvek zavolať. Napriek tomu, že sú obe vyťažené prácou, odlúčenie ich vzťah nepoznačilo. Obe chápu, aký krutý vie byť svet šoubiznisu, o to viac sa navzájom podporujú. Rovnako sú na tom Cameron Diaz a Drew Barrymore, ktoré sa poznajú od tínedžerskeho veku. Ich vzťah sa začal ešte predtým, ako sa presadili v Hollywoode a ani veľká herecká kariéra oboch z nich ho nepoložila. Spolu sa dokonca objavili vo filme Charlieho anjeli.

Zdroj: Profimedia

Legendárny detský film High School Musical spojil Ashley Tisdale a Vannessu Hudgens. Priateľkami sú už od roku 2006. "Som verný človek. Je to jedna z tých priateliek, ktoré budem mať navždy," povedala Vanessa Hudgens pre Teen Vogue​. Nakrúcanie známeho seriálu odštartovalo priateľstvo Ashley Benson a Shay Mitchell. Herečky spolu často chodia na dovolenky, navštevujú festival Coachella a vytvorili si dokonca vlastné jedinečné meno priateľstva #buttahbenzo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pretty Little Liars ? (@pllstylebr)

30. júl patrí oslave priateľstva. Nezabudnite na tých svojich priateľov!