Simona Krainová so staršou sestrou: Odpadnete, telá majú ako dvadsiatničky!

Hravo strčia do vrecka aj o generáciu mladšie modelky. Simona Krainová nafotila so staršou sestrou Yvon Maléřovou spoločné snímky a všetkým spadla brada.

Keď sa chce, všetko ide, ale stoja za tým hodiny driny. Do tela si dvojnásobná mamička 8-ročného Bruna a 10-ročného Maxa dáva šesťkrát týždenne. "Väčšinou sedemdesiat minút behám, potom chvíľku vydýchnem, a pridám ešte polhodinku domáceho posilňovania strednej časti tela plus plank," prezradila Simona v rozhovore pre český mesačník Diéta.

Na fotografii sú Simona Krainová (vľavo) a Yvon Maléřová (vpravo) poriadne sexi!

Zdroj: Instagram/ simonakrainova

So sestrou, ktorá je dokonca už babičkou, sú si veľmi blízke. Hovoria si skoro všetko a bola to práve modelka, ktorá Yvon dohnala k postave snov. "Povedala som jej, že sa mi nepáči, ako vyzerá. Že je tučná. A pozrite sa, ako na sebe zamakala!" Kvituje Krainová ďalej v rozhovore. "Síce som ju vtedy slušne poslala niekam, ale zdravo som sa naštvala," potvrdzuje Yvona, ktorá pred siedmimi rokmi nosila oblečenie veľkosti L. "Na babičku to, myslím, nie je zlé. Moja mama síce hovorí, že vyzerám ako suchá niť, ale ja som blažená, keď mi lekár po kontrole povie, že mám srdce ako zvon a krvné testy ako dvadsiatka," pochvaľuje si staršia zo sestier.

​Obe zo sestier sú verné behu!