Miška si nedá pokoj a do Barbory neprestane rýpať otázkami o otcovi jej dieťaťa!

Speváčka a moderátorka, no najmä mama na plný úväzok, to je Barbora Balúchová. Ako dnes zvládne varenie a uštipačné otázky na otca svojho synčeka?

Syna Alexandra Jána má s politikom Borisom Kollárom. Dnes je Barbora nezadaná a svoj čas venuje najmä malému Alexovi. "Môj syn je úžasná spojitosť mňa a Borisa - je veselý, športovo nadaný, výrečný," hovorí s hrdosťou blondínka. Napriek tomu, že je jednou z matiek Kollárových detí, komentáre na adresu otca svojho dieťaťa zvláda veľmi dobre a snaží sa ich vždy trefne odraziť. Nie každý zo štvorice partičky Bez servítky ju hneď v úvode týždňa spoznal, Michal sa však hneď na rovinu spýtal: ”A nie si ty mamička od Boriska Kollára?” Barbora mu na to trefne odpovedala: "A chceš aj číslovku?" O svojom ex partnerovi nemá problém hovoriť dokonca v dobrom. O politikovi je známe, že sa o všetky svoje deti stará a s ich matkami má poväčšine dobré vzťahy. ”Čo sa týka tej otázky na Borisa, tak je súčasťou môjho života. Navždy ňou bude. Máme spolu krásneho syna a je skvelý otec,” povedala pred kamerami TV JOJ. "Nie som mamička s nejakou číslovkou, ale ja som hlavne speváčka," prizná.

Navarí dnes sympatická blondínka jedlá, ktoré servíruje aj známemu politikovi? "Barborka, a takto vyváraš aj Borisovi?" Spýta sa dnešnej hostiteľky Miška. Barbora jej na to jednoznačne odpovie slovami, že mu jej jedlá chutia. Napriek tomu do dnešnej hostiteľky neprestane rýpať. "Rada by som vedela, ako to medzi nimi je," zaznie z úst fitnesky. "Ty, čo stále s tým Borisom? Adresuje jej otázku Barbora. " Že by mala Miška záujem stať sa novou prominentnou mamičkou?  

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 500 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!