Prečo vyzerá Simona Krainová stále tak mlado? Modelka odhalila, prečo nestarne!

Modelka Simona Krainová je známa tým, že vzdoruje času a pomocou filtrov a kliník estetickej medicíny bojuje proti starnutiu. Lenže už aj jej verným priaznivcom sa zdajú všetky tie úpravy prehnané!

Za necelý rok oslávi päťdesiat. Na to, že je vo veku, keď sú z mnohých iných žien dávno už babičky, ale Simona Krainová rozhodne nevyzerá. Práve naopak. Pravidelným pohybom si udržuje božskú postavu a na fotkách, ktoré zdieľa na sociálnych sieťach, často predvádza perfektne vyhladenú tvár, ktorú by jej mohli závidieť ženy aj o jednu generáciu mladšie. Hocikedy je to dielo filtrov či úprav. Nimi sa napokon Simona, tvár známej kliniky, nijako netají. A tak pokojne na svojom instagramovom účte predviedla, ako si necháva pomocou dlhých ihličiek vpravovať pod kožu na tvári a krku kyselinu hyalurónovú v kombinácii s rôznymi druhmi vitamínov prospešných pleti. "Aj keď tento zákrok vyzerá desivo, vôbec nebolí a už niekoľko hodín po zákroku je pleť vypnutá a hydratovaná," uisťovala modelka svojich fanúšikov!

Tým totiž prišli zábery viac ako strašidelné. "Rekonvalescencia trvá len jeden deň a váš bežný život sa nijako neobmedzí. Ja môžem vrelo odporučiť," zdôrazňovala Krainová, ktorej sa vďaka podobným procedúram podarilo zastaviť čas. Okrem slov obdivu zožala aj kritiku. "A ja som myslela, že je to prirodzená krása," povzdychla si nejedna jej followerka. Ďalšia podotkla, že vďaka výplniam látkou, ktorá pod kožou zadržiava vodu a vytvára kolagénové vlákna, vyzerá ako z porcelánu či ako nafukovacia panna. Nijako tomu nepridali ani Simonine pery, ktoré vyzerajú vraj ako káčera, takže niet pochýb, že aj tie boli nejakým spôsobom vylepšené. "Nech sa naučí starnúť, je to lepšie na psychiku," rýpla si do modelky jej fanúšička! 

Zdroj: IG/simonakrainova

Na to však už Krainová nahnevane reagovala. "Jediný, kto tu nemá v poriadku psychiku, ste vy, drahá. Naučte sa druhým priať a mať sa rada. Potom nebudete písať tieto stupídne komenty," oprela sa do dotyčnej dámy ostro. Krainová však len tvrdí, že teraz, v čase svojej krízy stredného veku, chce mať tvár bez vrások. Zrejme za každú cenu!