Jamie Lee Curtis otvorene o estetických zákrokoch: Nič z toho nefungovalo, priznáva po rokoch!

Šesťdesiattriročná hollywoodska hviezda po rokoch priznala, že aj ona bojovala so svojím vzhľadom a rozhodla sa k večnej mladosti si dopomôcť!

Herečka Jamie Lee Curtis umožnila nazrieť do detailov svojich estetických zásahov. Prezradila, že sa veľa snažila, aby jej mladá krásna ostala čo najdlhšie. "Vyskúšala som všetko. Plastická chirurgia, liposukcia, botox. A viete čo? Nič z toho nefungovalo," povedala v rozhovore pre Lorraine, kde sa zdôverila s ďalšími zaujímavými faktami o svojom vzhľade a sebaláske!  

Po rokoch trápenia s vlastnou krásou sa stala závislou na alkohole a tabletkách. Jedny z tabletiek začala užívať aj po jednom z estetických zákrokov, pretože mala bolesti. Hviezda hororových filmov Halloween dnes hrdo hlási návrat k prirodzenosti. Napriek tomu, že má po šesťdesiatke, mnohí jej jej mladícke šibalstvo závidia. Hrdo nosí sivé vlasy a nebojí sa vyjsť von ani nenalíčená. Sama priznáva, že nenávidí chemický zápach v kaderníckych salónoch, z tohto dôvodu sa tiež ostrihala úplne nakrátko, aj keď predtým nosila dlhé vlasy! 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

 

Sledujte film Halloween dnes o 22:40 na JOJke!