Na JOJku mieri nová šou Môj muž to dokáže: Známe tváre uvidíte tak, ako ich nepoznáte!

Súťaž, v ktorej muži plnia rôzne úlohy a ich ženy na ich výkonnosť uzatvárajú stávky, poznajú Európania ako show My Man Can. V Česku a na Slovensku vás budú súťažou sprevádzať moderátori Adéla Gondíková a Ondřej Urban a v úlohe súťažiacich sa predstavia slávne české a slovenské dvojice, ktoté uvidíte aj tak, ako ich nepoznáte.

Koľko cibule dokáže váš muž nakrájať za dve minúty? Podarí sa mu v časovom limite naskladať do kufra 30 kusov oblečenia? Zvládne prekážkovú dráhu na vysokých podpätkoch? Na to všetko budú musieť uzavrieť stávky slávne ženy alebo partnerky slávnych mužov – a tí urobia všetko pre to, aby tipy svojich partneriek dokázali naplniť. A jedno je isté – bude to poriadna zábava.

MOJ MUZ TO DOKAZE Zdroj: FTV Prima

​Zábavno-súťažnú šou moderujú Adéla Gondíková a Ondřej Urban.Je to veľká zábava, pre nás ženy obzvlášť. My máme klasický babinec, bavíme sa o mužoch a smejeme sa, keď plnia rôzne úlohy. Som ale rada, že sa nebavíme len my, ale aj muži. Sú pochopiteľne aj obdivovaní, takže sa s prípadnou porážkou ľahšie vyrovnávajú. Táto šou je ale predovšetkým veľkým zdrojom humoru,“ povedala pre TV Prima Adéla Gondíková.

MOJ MUZ TO DOKAZE Zdroj: FTV Prima

​Jej moderátorský kolega Ondřej Urban zas bude mať na starosti mužskú sekciu. Všetky úlohy, ktoré budú musieť muži absolvovať, si sám dopredu vyskúšal a tak ako jediný vie, čo známych mužov čaká.V tejto súťaži som taký pokusný králik. Mám na starosti mužov, s ktorými budeme blbnúť a plniť pripravené úlohy. Vyskúšal som si to na vlastnej koži, aby som im bol dobrým radcom. A musím povedať, že niektoré zadania sú naozaj veľmi náročné,“ priznal Urban. V zábavno-súťažnej šou uvidíte tváre známe aj z obrazoviek televízie JOJ ako, napríklad, Martu Jandovú, Jara Slávika či manželov Eriku a Ondreja Kandráčovcov.

MOJ MUZ TO DOKAZE Zdroj: FTV Prima

Sledujte šou Môj muž to dokáže už v stredu 16. novembra o 20:35 na JOJke!