Scarlett Johansson si udržuje postavu pravidelným tréningom: TIETO triky môžete odkukať!

Patrí medzi najkrajšie ženy Hollywoodu. A niet sa čomu čudovať, na svojej postave pravidelne pracuje a vidieť to. Jeden z jej trénerov prezradil pikošky!

Ako viacero amerických herečiek, aj Scarlett Johansson disponuje osobným fitnes trénerom. Ten sa podelil o tipy, ako jeho zverenkyňa zostáva v kondícií. Eric Johnson spolupracuje s krásnou herečkou od jej účinkovania v štúdiu Marvel, ktoré produkuje Avengerov, ktorých súčasťou je aj americká kráska. 

Predtým, ako Eric začal Scarlett trénovať, mala podľa jeho slov vybudovanú skvelú kondíciu. Súčasťou plánu nie je len vyvážený jedálniček a pravidelné cvičenie, ale veľkú úlohu pri cvičení zohráva tiež eliminovanie stresu. "Naše tréningy sú veľmi efektívne. Myslím si, že je mylná predstava, že by ste museli stráviť veľa času v posilňovni, ak ste časovo efektívni, vyberáte si dobré a kvalitné momenty," radí Eric.

Tréningy Scarlett nie sú nič pre spáčov, začínajú totiž medzi piatou a šiestou hodinou rannou. V úvode treba začať s tzv. pohybovou prácou, čo je schopnosť tela bez bolesti pristupovať ku všetkým druhom pohybu. Dôležitou súčasťou je udržanie dutého tela. Najskôr si ľahnite na chrbát, zdvihnite ruky nad hlavu a zároveň zdvihnite nohy s kolenami v 90-stupňovom uhle!

Sledujte film Lucy so Scarlett Johansson dnes o 20:35 na JOJke!