Romantika aj krásna lokalita: O čom budú Lásky v Istanbule? Takýto seriál sme tu ešte nemali!

Romantická novinka, ktorej nakrúcanie prebieha počas horúcich letných dní, v ešte horúcejšom Istanbule, sa bude niesť v téme, aká na Slovensku ešte nebola. O čom budú Lásky v Istanbule? Diváci sa majú rozhodne na čo tešiť!

Už z fotiek je jasné, že pôjde o vizuálne mimoriadne atraktívny projekt. Príbeh pripravovaného seriálu, Lásky v Istanbule, sa bude odohrávať v nádhernom tureckom Istanbule. Točilo sa napríklad na miestach ako Hagia Sofia či palác Topkapi. Seriál navyše spracováva tému diplomacie, ktorú ste doteraz nemali možnosť vidieť v žiadnom slovenskom seriáli. Máte sa teda rozhodne na čo tešiť! Na projekte spolupracujú aj turecké filmové a televízne spoločnosti, ktoré našim filmárom poskytli perfektné zázemie.

Tešiť sa môžete na krásne exotické prostredie, luxusné kostýmy, ale aj hviezdne obsadenie. V seriálovej novinke si zahrajú zvučné mená, ako Marián Mitaš, Liv Bielovič, Jana Labajová, Daniel Žulčák, Maroš Kramár, Gregor Hološka či Juraj Bača a ďalší. Lásky v Istanbule bude desať dielnou sériou a sľubuje príbehy plné lásky, ale aj humoru a tiež situácie, ktoré zažívajú ľudia žijúci v cudzine, ďaleko od svojich domovov. Pozrite si prvé zábery z nakrúcania v galérii.